U narednih SEDAM dana suočiće se sa IZAZOVIMA: Ova tri znaka neće znati ŠTA IH JE SNAŠLO, prolaziće kroz mini KRIZE, a evo kako će da se završi

Vesti 30.01.2023 16:00 0

Od početka februara za ova tri znaka kreću izazovi iz kojih će ipak izaći kao pobednici

U narednih SEDAM dana suočiće se sa IZAZOVIMA: Ova tri znaka neće znati ŠTA IH JE SNAŠLO, prolaziće kroz mini KRIZE, a evo kako će da se završi

pixabay

 

Rak

Rakovi, poput Blizanaca, ni u kom slučaju ne bi trebalo da krše pravila lepog ponašanja, jer se u tom slučaju neće dobro provesti. Takođe je važno ispunjavati dužnosti i poštovati utvrđene propise. Zakon ovih dana neće biti na njihovoj strani, stoga je bolje i da ne započinju važne stvari. Na radnom mestu i poslu, ovo će postati garancija stabilnosti. Bolje je da se upustite u novi projekat sada samo ako postoji potreba. Možete sebe počastiti nečim prijatnim i stvarima koje odavno želite.

Blizanci

Blizancima je bolje da počnu da štede, i to ne u subotu, već nekoliko dana pre početka negativnog perioda. Negativnost svake vrste osetiće na svojoj koži. Period nije povoljan za nove početke. Očekuju se nevolje za mnoge predstavnike znaka koji su angažovani u oblastima gde je potrebno da se izraze rečima i komunikacijom. Bogatstvo se sada ne može postići lukavstvom, pa je bolje izabrati humane metode – možda neće doneti mnogo novca, ali će zadržati status i autoritet.

Ribe

Novac voli inicijativu i aktivnost. Posvetite se svojim ciljevima, konsultujte se sa iskusnim i pozitivnim ljudima. Astrolozi savetuju da sanjate što je više moguće, a onda finansijske pobede neće dugo čekati. Uticaj Venere na kraju nedelje može da liši Ribe motivacije i samopouzdanja. Energija i snaga brzo će napustiti predstavnike Znaka, pa je vikendom bolje da se dobro odmorite i ne dozvolite sebi da budete nervozni.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading