Ovim ZNAKOVIMA stiže ogroman PREOKRET u ljubavi: Poravnanje Sunca i Venere produbljuje EMOTIVNE veze, ali svi moraju da PAZE na jedno

Vesti 18.10.2022 14:14 0

U astrološki bogatom oktobru doživećemo preokret koji će pošteno uzdrmati naš ljubavni život. Tako 22. oktobra dolazi do posebnog poravnanja Sunca i Venere, što označava preokret u ljubavi, doživljaju zadovoljstva i partnerskim odnosima.

Ovim ZNAKOVIMA stiže ogroman PREOKRET u ljubavi: Poravnanje Sunca i Venere produbljuje EMOTIVNE veze, ali svi moraju da PAZE na jedno

unsplash.com

Prvo ovogodišnje poravnanje Sunca i Venera dogodilo se 8. januara, tokom retrogradne Venere u Jarcu. Zatim smo završili osmogodišnji ciklus Venere (svaki ciklus Venere traje osam godina) i razmišljali o prošlosti. Bilo je to vreme kada smo shvatili dokle smo stigli i šta smo naučili o ljubavi. Međutim, 22. oktobar označava početak nove romantične „ekspedicijeˮ koja započinje svoju osmogodišnju viziju.

Ako ste slobodni i tražite ljubav, onda je 22. oktobar pravo vreme da počnete da se pojavljujete u aplikacijama za sastanke i sklapate dogovore za viđenje. Možda ćete otkriti da je osoba za kojom žudite sve vreme bila tu, ispred vas.

Sa druge strane, ako ste već u vezi, vreme je da odlučite u kom pravcu će se razvijati vaša budućnost. Da li je vreme za raskid i novu avanturu, ili, pak, za novi medeni mesec? Takođe, u ovom periodu možemo očekivati intenzivnije i dublje veze i odnose. Želećemo da bez razmišljanja uskočimo u novu vezu. Biće to uzbudljiv i strastven način doživljavanja partnerskih odnosa, a takođe ćemo doživeti više iskrenih emocija nego ranije. Jedno je sigurno: ljubav će početi da se produbljuje.

U nastavku otkrijte kako će ovo poravnanje Sunca i Venere uticati na vaš horoskopski znak.

Ovan

Često stavljate potrebe drugih ispred svojih. Zato je važno da napravite veliki korak unazad i dozvolite svojoj drugoj polovini da dokaže da je vredna vašeg vremena i da će se truditi da zasluži vašu naklonost i obožavanje.

Bik

Romantična večera 22. oktobra stvoriće atmosferu ljubavi i nežnosti. Popijte nekoliko čaša vina, duboko razgovarajte i prepustite se senzualnoj masaži kako biste stvorili posebnu atmosferu sa voljenom osobom i ponovo se zbližili.

Blizanci

Ako želite da ojačate svoju vezu, pronađite kreativni projekat u kome oboje možete da učestvujete. Tako ćete stvoriti mnogo zabavnih uspomena koje će ojačati vašu vezu i stvoriti dobru bazu za budućnost.

Rak

Raspoloženi ste da ostanete kod kuće sa osobom koju najviše volite. Jedino upozorenje je da ćete se osećati odvojeno od ostatka sveta. Pokušajte da održite ravnotežu između vašeg romantičnog partnerstva i vaših prijatelja kako biste održali sve svoje veze u životu.

Lav

Možda ćete dobiti slatku poruku, ljubavno pismo ili čak cveće od tajnog obožavaoca ili partnera. Izgledaće kao da su svi spremni da vas maze. Čak i najmanje dobro delo može biti pokazatelj dubljih emocija koje vrebaju ispod površine.

Devica

Vaša idealistička priroda će vas podstaći da oprostite i zaboravite glavne osobine drugih koje možda nisu po vašim standardima. Nemojte ignorisati crvene zastavice kada se pojave. Zapamtite da zaslužujete da vas tretiraju kao divnu osobu kakva jeste.

Vaga

Budite ljubazni prema sebi i drugima. Izdvojite vreme iz svog užurbanog rasporeda da se opustite sa svojom drugom osobom ili simpatijom. Ovo je vreme kada možete zajedno da se oslobodite stresa i stvorite dublju intimnu vezu.

Škorpija

Harmonija, saosećanje i mir sa drugima su vam trenutno najvažniji. Ako onima do kojih vam je stalo pristupate s poštovanjem i pažnjom, verovatno ćete moći da stvorite vezu za kojom čeznete zbog čvrste osnove koju ste postavili.

Strelac

Vreme je da manifestujete partnerstvo iz snova. Zapišite svoje ljubavne ciljeve na komad papira, a zatim ih izgovorite naglas. Kada to izgovorite, namera će biti postavljena i ljubav koju želite ući će u vaš život i procvetati.

Jarac

Profesionalna veza može vas dovesti do ljubavi vašeg života. Ako ste već́ u posvećenoj vezi, možete razmisliti o pokretanju posla sa svojim partnerom.

Vodolija

Tražite partnerstvo u kome možete da ostvarite autonomiju i istovremeno budete posvećeni. Dobra vest je da nećete morati dugo da tražite nekoga ko vas interesuje. Verovatno je to neko koga poznajete dugo vremena.

Riba

Vaša osećanja su dublja i jača nego ikad i podstiču vas da pričate o svojim željama. Ne ustežite se u otkrivanju svojih najintimnijih osećanja. Možda ćete iznenaditi sebe i druge onim što kažete, što bi moglo ojačati jednu od vaših veza.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading