Dnevni horoskop za SREDU 19. oktobar: Vagama preti HAOS na poslu , Blizancima slede emotivni momenti sa partnerom

Vesti 18.10.2022 20:30 0

Evo šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za SREDU 19. oktobar: Vagama preti HAOS na poslu , Blizancima slede emotivni momenti sa partnerom

Shutterstock

Ovan 
Merkur aktivira vaše polje poslovne komunikacije i zbog toga ste veoma napeti. Nervira vas činjenica da mnogo toga ne zavisi od vas. Potrudite se da budete maksimalno opušteni. 


Bik 
Do kraja dana vodite računa o tome koliko sebe dajete drugima posebno kada je u pitanju ljubav. Emocije su danas u padu i to utiče na svaki deo života. 


Blizanci
U ovih nekoliko dana bićete veoma zadovoljni odnosima sa partnerom. To je zahvaljujući vašoj stabilnoj odluci da se što više okrenete svojim željama i potrebama. 


Rak 
Tokom ove nedelje bićete veoma zadovoljni i srećni zbog onoga što partner čini za vas. Vas odnos doživljava preokret zbog vaših novih poslovnih planova. Problem sa stomakom. 


Lav 
U ovom trenutku ste veoma napeti ali partner će sve to promeniti i bićete veoma zadovoljni zbog toga. Posao je u drugom planu i zbog toga ste potpuno rasterećeni. 


Devica 
Tvrdoglavo branite svoje stavove i ponašanje vam je veoma napeto. Želite da postignete neke nove poslovne ciljeve ali vas partner ne podržava. Imaćete ozbiljne svadje. 


Vaga
Početkom dana imacete sukob sa samim sobom zbog loše procene osobe u znaku Lava. Taj poslovni kontakt je veoma nervozan jer niste postigli dobar poslovni dogovor. Zdravlje je dobro. 


Škorpija
Tvrdoglavo ćete braniti stavove svoje i sve ono o čemu pričate. Danas ste pod uticajem emocija i to je prosto vaša emotivna blokada. Probajte da se opustite. 


Strelac 
Danas ćete imati vremena da se vidite sa ljudima koji su vam veoma bitni. Ljubav vam je jako velika poslovna podrška i to vas čini veoma zadovoljnim. Zdravlje je odlično. 


Jarac
Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i to ćete najviše forsirati tokom celog dana. Ambicije su veoma važne i na tome ćete najviše raditi narednih dana. 


Vodolija 
Danas ste veoma uzbuđeni zbog osobe koja je vama emotivno bliska. Potrebni su vam lepa reč i podrška od strane porodice. Novac vam je veoma velika briga. 


Ribe 
Najviše ćete biti pod uticajem emocija i to zbog neslaganja sa partnerom. Imaćete priliku da ugovorite dodatni izvor prihoda sa osobom u znaku Lava. 
 

 

Komentari (0)
Loading