Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 20. oktobar: Jedan znak će imati PROBLEMA sa ishranom, a ovaj sa NOVCEM

Vesti 19.10.2022 19:53 0

Saznajte šta vam sleduje i da li su zvezde na Vašoj strani.

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 20. oktobar: Jedan znak će imati PROBLEMA sa ishranom, a ovaj sa NOVCEM

Unsplash

Ovan 

Sunce aktivira vaše polje partnerskog odnosa i zbog toga se osećate emotivno zadovoljni. Do kraja dana mogući problemi sa ishranom, povedite računa o tome šta unosite. 

Bik 

Vaša poslovna komunikacija je veoma kvalitetna i zbog toga ćete napraviti dobre poslovne poteze. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška. Novac vam stiže iz inostranstva. 

Blizanci

Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje i bićete upućeni na saradnju sa ljudima tokom celog dana. Smanjiti očekivanja što se tiče poslovnih ambicija jer se možete razočarati. 

Rak 

Danas pokušajte da se ne nervirate iako će vam to teško ići. Ovo je savršen period da se okrenete stvarima koje ste ranije radili i u kojima ste bas od srca uzivali. Mogući problemi sa glavoboljom. 

Lav

Probajte da smanjite svoja poslovna očekivanja i poslovne ambicije. Najvažnije je da budete u skladu sa sobom u vezi svega što radite. Vaš mir nema cenu. 

Devica 

Do kraja dana imaćete nekoliko neprijatnih razgovora što se tiče poslovne saradnje. Potrudite se da budete sebi najvažniji naročito kada je u pitanju emotivni odnos. Zdravlje je stabilno. 

Vaga 

Vaš način razmišljanja ne odgovara partneru i zbog toga je moguće sukob tokom dana. Na vama je kako ćete odreagovati. Probajte da ne donosite nagle emotivne odluke. 

Škorpija

Novčana situacija je nestabilna zahvaljujući članovima porodice i to vas veoma brine. U narednih nekoliko dana imaćete mogućnost da donesete veoma stabilnu poslovnu odluku u vezi saradnje sa inostranstvom. 

Strelac 

Pokrenite se fizički i na taj način stabilizujete svoje zdravlje. Ovo je savršen trenutak da napravite poslovni preokret kada je u pitanju odnos sa ljudima sa kojima već dugo sarađujete. 

Jarac 

Pred vama je veoma zanimljiv period kada su u pitanju odnosi sa inostranstvom. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i imaćete veoma dobar i konkretan dogovor.

Vodolija 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na sve ono što ima veze sa osećajem umora. Pokušajte da se koncentrišete na razgovor sa osobom u znaku Lava jer nam predstoji poslovni zaokret. 

Ribe 

Ovo je veoma zanimljiv period ako planirate promenu posla ili promenu načina komunikacije sa ljudima na poslu. Merkur aktivira vaše misli i daje vam jako dobre poslovne mogućnosti. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading