Nemojte ih držati za REČ: Ova TRI horoskopska znaka neće održati ni jedno OBEĆANJE

Vesti 20.10.2021 10:45 0

Obećanja je nekad lakše dati nego ispuniti

Nemojte ih držati za REČ: Ova TRI horoskopska znaka neće održati ni jedno OBEĆANJE

Pixbay

Dok je nekima na prvom mestu da zadrže svoje obećanje, drugi se prave kao da nikada nisu ništa obećali ili su prosto zaboravili.

Ovi ljudi je često prekršiti svoju reč, i bez oklevanja će povrediti druge ljude, a kako "Pinkville" piše, ova tri horoskopska znaka nikada neće ispuniti svoja obećanja.

Blizanci

Blizanci će pokušati da ispune obećanje, ali će ga češće prekršiti. Ne rade to namerno, ali jednostavno to im je prirodno. Zato sledeći put kada dobijete obećanje od Blizanca, odmah se pomirite sa tim, da od toga nema ništa. 

Ribe

Ne obećavaju često jer znajte da teško ispunjavaju svoju reč. Međutim, čak i kada to učine, retko će ostati pri tome. Za njih su oni najvažniji i nije ih briga hoće li izdajom povrediti druge. Dakle, ako će ih obećanje na bilo koji način uznemirite ili im napravite problem, neće se sramiti da ga "zaborave".

Vaga

Vaga ne ispunjava dobro obećanja, pogotovo kada je u pitanju čuvanje rajni. Mogu da vam obećavaju do sutra da se neće izlanuti, ali čim se okrenu vašu tajnu će znati "Nela i pola sela"!
 

Komentari (0)
Loading