VEČERAS je pun mesec u OVNU: Čeka nas period ispunjen TENZIJOM, a najviše će ga osetiti ova ČETIRI znaka

Vesti 20.10.2021 12:27 0

Na nebu se dešava veoma komplikovana situacija pod uticajem punog Meseca u znaku Ovna 20. oktobra u 16:56 h

VEČERAS je pun mesec u OVNU: Čeka nas period ispunjen TENZIJOM, a najviše će ga osetiti ova ČETIRI znaka

unsplash.com

Ovaj uticaj se događa na 27 stepen znaka Ovna i donosi oslabljenu energiju jer se nalazi na zadnjim  stepenima ovog vatrenog znaka. Vladar ovog punog Meseca je planeta Mars koji još uvek se nalazi u znaku Vage. Pozicija Marsa je veoma nestabilna i destruktivna jer energija nije na najbolji način iskorišćena i kanalisana. 

Pod uticajem punog Meseca u Ovnu osećamo jaku tenziju i napetost jer postoji predosećaj da se nešto završava, da će nešto da kulminira, da moramo što više da damo da bi se neke stvari i neki unutrašnji procesi završili. Aktuelna je psihološka tema "Ja sam protiv svih " što  veoma snažno utiče na sve odnose u koje ulazimo i u kojima već jesmo. 

KRAJ 2021. godine donosi OPASNE TURBULENCIJE, neočekivane događaje i nemir kod BROJNIH ZNAKOVA!

Nemamo kontrolu nad okolnostima i nad odnosima sa partnerom, porodicom. Najbitnije je da se primirimo i da sačekamo da "oluja prodje ". Najviše će osetiti kardinalni znaci jer je aktivirana njihova osa delovanja. 

Ovan

Ovnovi će se suočiti sa svojim potrebama i željama ali neće moći da započnu ništa novo i onako kako žele. Potrebno je strpljenje. 

Vaga

Vage su u totalnom emotivnom rasulu jer su im osecanja veoma kontradiktorna. Veliki je uticaj prošlosti i predstoji im ozbiljno rešavanje ljubavne situacije. 

Jarac

Kada su u pitanju Jarčevi oni imaju suočavanje sa sobom i svojim potrebama, ali partner je veoma nestabilan. Neće imati dovoljno vremena da se posvete sebi i odluci. 

Kada ih vidite BEŽITE: Najgore kombinacije HOROSKOPSKIH ZNAKOVA, veoma su toksični jedni za druge!

Rak

A što se tiče Rakova i njihovog emotivnog statusa, veoma je teško da definišu svoje misli i ljubav prema partneru. Najbolja bi opcije bila pauza. Ali je pitanje da li će to prihvatiti druga strana. 

Za sve ostale pripadnike Zodijaka pun Mesec je neka završnica i treba na pravi način okončati ono što nam je vezano za ljubav, emocije, partnetski odnos. Važno je ne vraćati se na stare pozicije, na stare ljubavi i biti u stanju sažaljevanja onog drugog. Dobro je znati da se silom ništa ne dobija i da je najbitnije okrenuti se sadašnjem trenutku. 

Komentari (0)
Loading