Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 24. oktobar: Za ovaj ROGATI znak početak nedelje neće biti NAJSREĆNIJI

Vesti 23.10.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 24. oktobar: Za ovaj ROGATI znak početak nedelje neće biti NAJSREĆNIJI

Shutterstock

Ovan 

Danas je veoma nestabilan dan za nove planove i ciljeve posebno u vezi poslovnih planova sa inostranstvom. Ljubavna veza vam je veliko opterećenje. Problem sa pritiskom. 

Bik 

Tvrdoglavo se ponašate i niste u skladu sa sobom. Veoma ste van svojih tokova zbog napetosti koju vam stvaraju drugi. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava u vezi nove poslovne saradnje. 

Blizanci

Pocetak ove radne nedelje je pod uticajem drugih ljudi i to negativno utiče na vas. Pokušajte da se dobro organizujete u vezi posla. Stiže podrska od strane partnera i to je ono što vam je najpotrebnije. 

Rak 

U ovom danu je najbolje da budete u skladu sa partnerom jer od partnera vam sve zavisi. Bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na posao koji ste odradili. Zdravlje je odlično. 

Lav 

U ovih nekoliko dana ocekuje vas nekoliko bitnih razgovora sa osobom u znaku Vage. To je vazno odraditi do kraja onako kako ste planirali. Imaćete podrsku od saradnika. 

Devica 

Danas ste veoma dobro raspoloženi i to je ono što vam je najbitnije za danas. Nemojte previse analizirati situacije u kuci jer ste previse vremena posvetili stvarima koje nisu vam bitne. 

Vaga 

Pokušajte da sačuvate sebe emotivno u ovom danu. Najvažnije je da budete sebi bitni ida istrajete u tome. Situacija sa zdravljem je stabilna ali povedite računa o imunitetu. 

Škorpija

Sam početak dana je veoma uzburkan zbog vaših emocija. Poslovna situacija od vas zahteva da budete veoma racionalni i da donesete jako važno odluku do kraja radnog vremena. 

Strelac 

Ovo je veoma nestabilan period kada su u pitanju odnosi sa partnerom i pokušajte da kroz komunikaciju sebe ne opterećujete previše. Mogući problemi sa kičmom. 

Jarac 

Do kraja dana veoma negativno raspoloženje vas obuzima zbog uticaja drugih ljudi. Ne mešajte privatni i poslovni život posebno kada je u pitanju uticaj porodice. 

Vodolija

Trenutno ste dobro raspoložen i ali vodite računa o sebi i svojim emocijama do kraja dana. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna prepreka naročito ako uđete u otvoren sukob.

Ribe 

U ovom periodu je jako važno da provedete računa o svojim mislima jer od njih sve zavisi posebno u vezi ljubavi. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Device u vezi budućeg putovanja. 

 

Komentari (0)
Loading