Njima je bolje da PRESPAVAJU novembar: Kreće im PAKLEN period, NEIZBEŽNA besparica, a moguće je i da će ih PARTNER izdati

Lana Vidović Vesti 24.10.2022 11:15 0

Ovim znakovima novembar mesec sigurno neće biti naklonjen

Njima je bolje da PRESPAVAJU novembar: Kreće im PAKLEN period, NEIZBEŽNA besparica, a moguće je i da će ih PARTNER izdati

Shutterstock

 

Astro prilike koje nas čekaju u novembru donose intezivnu energiju, haos i nestabilnost. Ta poplava emocija najviše će se odraziti na Ovna, Raka i Jarca, kojima će 30 dana novembra izgledati kao večnost.

Ovan

Mesec će za pripadnike ovog znaka početi povoljno, ali sredina novembra doneće im velike probleme. Finansijski problemi uortačiće se sa zdravstvenim i ljubavnim.

Na radnom mestu od sredine meseca čeka ih pravi haos, a kolege će jedva dočekati da ih ocrne kod šefa, koji već duže vreme pažljivo vreba njihovu grešku. Za Ovnove ovo će da bude jedan od lošijih perioda u godini, a mnogi astrolozi predviđaju da će novembar doneti i ljubavne raskole, kako u vezama, tako i u brakovima, piše luftika.rs.

Rak

Novembar će biti izuzetno naporan mesec za Rakove, pa će pripadnici ovog znaka nailaziti na brojne prepreke čak i u rutinskim aktivnostima. Finansijski gubici će biti dramatični, a ni na ljubavnom polju neće biti mnogo bolja situacija. prepirke i nesuglasice pratiće ih svakodnevno.

Što se tiče porodičnih odnosa, tu je situacija malo bolja, ali pošto se predviđaju veći finanasijski gubici od sredine meseca, svađe u porodici će biti vrlo izgledne. Nekim Rakovima preti opasnost da upadnu u velika dugovanja, ali već početkom narednog meseca ogrejaće ih sunce.

Jarac

Rođeni u znaku Jarca će se suočiti s velikim problemima na polju finansija. Njihovi napori da povećaju prihode takođe će biti uzaludni, a na poslu će ostvarivati lošije rezultate nego u oktobru, iako će davati sve od sebe.

Planirana putovanja u poslednjem trenutku će im izmaći iz ruku i veliki deo novembra Jarčevi će provesti tužni i zabrinuti, bez obzira na nesebičnu podršku koju će dobijati od partnera.

Komentari (0)
Loading