Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 30. oktobar: Mnogi znakovi će biti NAPETI i nervozni, STRELČEVIMA stiže NOVAC

Vesti 29.10.2022 18:36 0

Pogledajte šta su zvezde spremile za svaki horoskopski znak

devojke

Unsplash

Ovan 

Danas je veoma nestabilan period da se posvetite ozbiljnim temama i zato pokušajte koliko možete da odmarate u toku dana. Ovo je dobar period za transformaciju što se tiče emotivnih odnosa sa partnerom. 

Bik 

Uticaj Merkura na vaše emotivno stanje je veoma jasno definisano i to je ono što će vas uciniti da se osećate veoma dobro. Drzite se stare poslovice - što na um to na drum - i sve ce vam ići dobro. 

Blizanci

Vasa tvrdoglavost danas je naporna za sve oko vas ali i za vas lično. Trudite se da budete sebi od pomoci jer niko vam nece rešavati probleme posebno kada je u pitanju posao i karijera. 

Rak 

Zdravlje je veoma nestabilno zbog vaseg lošeg raspoloženja i drugih ljudi koji veoma jako negativno uticu na vas. Ljubav je jedino rešenje i u tome potrazite spas. 

Lav 

U narednih nekoliko dana nakon analize od strane partnera dolazite u situaciju da cete ostati bez reči. Gledajte da se ne nervirate mnogo posebno kad je u pitanju partner i njegova izmišljena ljubomora. 

Devica 

Danas ste najvise posvećeni drugima i to vas veoma usrećuje. Odnos sa decom i porodicom je ono što ste dugo sredjivali unazad nekoliko dana. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava i to najvise u vezi posla. Bićete veoma ponosni na svoje saradnike i na ono sto vas ceka u narednih nekoliko dana. 

Škorpija 

U ovom periodu od vas isključivo zavisi sve sto ce se desavati posebno kada je u pitanju odnosi sa partnerom. Ljubomora je veoma jako izražena posebno kada je u pitanju proslost. 

Strelac 

U okviru danasnje porodicne situacije jako je vazno da budete sabrani i stabilni jer od vas ništa ne zavisi. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. 

Jarac 

Do kraja dana povoljne informacije stizu od osobe u znaku Lava i to je ono što čekali neko vreme. Potrudite se da budete u skladu sa sobom i svojim potrebama i željama. 

Vodolija 

Tvrdoglavo odbijate pomoć od strane osobe u znaku Vage u vezi poslovnih planova. To vam se mnogo loše odražava na odnos sa partnerom. Ljubomoru od strane partnera ne možete da kontrolišete. 

Ribe 

Tokom dana od vas se mnogo očekuje kada su u pitanju odnosi sa partnerom i sa ukućanima. Bićete veoma zadovoljni svojim rezultatima u vezi komunikacije sa ljudima iz inostranstva. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading