Retrogradni MARS najviše POGAĐA jedan ZNAK: Neki dobijaju priliku da ZARADE, dok će oni staviti tačku na VEZU

Vesti 29.10.2022 20:56 0

Mars je planeta koja simbolizuje fizičko energiju, energiju koju poseduje naše telo, unutrašnja energija koja nas pokreće na svakodnevnom nivou.

Retrogradni MARS najviše POGAĐA jedan ZNAK: Neki dobijaju priliku da ZARADE, dok će oni staviti tačku na VEZU

NajŽena/ Ilustracija/ Shutterstock

Znak u kome se nalazi Mars govori odakle vam dolazi energija i na koji način sebe energetski pokrećemo. Mars u Blizancima koji tranzitira od avgusta, uneo je mnoge promene u načinu razmišljanja i u načinu komunikacije sa sobom i drugima. 

Od 30. oktobra Mars ulazi u retrogradnu fazu koja će trajati do 12 januara 2023. godine.

Ovnovi će najviše osetiti ovaj uticaj zato što je Mars njihova vladajuća planeta. Na njima je da prihvate sve ono što odbijaju već neko vreme i to posebno od avgusta ove godine. Ovnovi po prirodi su jako tvrdoglavi ali retrogradni  Marsa im pruža mogućnost da na miran način se suoče sa svojim problemima i negativnim mislima. Potrebna im je velika hrabrost da prihvate svoju "tamnu" stranu. 

Kada su u pitanju Bikovi, ovaj retrogradni Mars za njih je velika prekretnica kada je u pitanju novac i zarada. Dobiće priliku da se opet suoče sa poslovnom prilikom gde mogu da zarade novac, ali i mogucnost da društveno i poslovno napreduju. Od njih zavisi da li i koliko će biti u stanju da to iskoriste. 

Sami Blizanci imaju veliki teret kada je u pitanju ovaj retrogradni Mars. Oni po prirodi su uvek u pokretu tako da njima ne odgovara "nešto što se vraća unazad". Važno je obratiti pažnju na moguće probleme sa imunitetom ili uopšte osećaj da su energetski pali. Za njih je važno da vode računa o svojim mislima i o načinu donošenja odluka do kraja godine. 

Rakovi imaju sada veliku priliku da sve posvete sebi i stvarima iz prošlosti. Njima je aktivirano njihovo 12 polje i najvažnije je da spoznaju svoju podsvest i sve ono što na podsvesnom nivou može biti pokrenuto. Najbolje je biti u dobrom društvu i imati podršku, jer je važno izbaciti svoje misli i podeliti ih sa nekim ko ih razume. 

Kada su u pitanju Lavovi, njima je jako važna komunikacija i otvorenost sa bliskim osobama naročito kada su u pitanju deca ili članovi porodice. U ovom periodu aktiviraju se emotivni problemi iz prošlosti i ovo je idealan period da se te  stvari razreše do kraja. 

Za Device je ovo veoma nezgodan period jer Mars u Blizancima pravi kvadrat na njihovo Sunce i donosi velike blokade. Zbog retrogradnosti Marsa Device osećaju veliki pritisak i želju da "iskoče iz svoje kože". Zbog toga je jako važno obratiti pažnju na moguće probleme sa negativnim emocijama do kraja godine. 

Vage su vazdušni znak i njima prija uticaj Marsa u Blizancima jer je to veliki vazdušni trigon koji pokreće njihovu energiju. Retrogradni Mars im daje mogućnost da dobro razmisle o svojim odlukama posebno kada je u pitanju ljubavni odnos koji je aktiviran tokom ovog leta. 

Za Škorpije je veoma bitan Mars i njegov uticaj  jer je to njihov suvladar. Energija Marsa za Škorpije je veoma otežavajuća zbog retrogradnosti. Škorpije ne vole ništa što je usporeno i što se vraća unazad. U ovom periodu najbolje je da povedu računa o kanalisanju energije naročito kada je u pitanju fizička energija. 

Strelčevi su veoma negativno "pogođeni" ovim uticajem Marsa, jer je Blizanac znak koji je suprotan Strelcu. Može doći do velikih i problematičnih odnosa sa najbližim članovima porodice ali sukobi su mogući i na emotivnoj strani. Do kraja godine neki Strelčevi mogu raskinuti duge ljubavne odnose. 

Za Jarčeve je ovo veoma inspirativan period zato što Jarac kao znak živi "kroz vreme" i njemu retrogradnost ne predstavlja ništa strašno. Mars pokreće njihovu stratešku energiju posebno kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima i sa inostranstvom. 

Vodolije i Blizanci su veoma srodni kada su u pitanju komunikacija i način razmišljanja. Uticaj Marsa je uglavnom pozitivan posebno kada je u pitanju period decembra i prva polovina januara. Mnoge Vodolije će pokrenuti ljubavne odnose sa osobama iz prošlosti do kraja ove godine. 

Kada je u pitanju znak Ribe, ova energija retrogradnog Marsa im nikako ne prija jer će imati osećaj kao da su u nekom začaranom krugu sa svojim emocijama. Važno je da budu svesni svojih postupaka i da budu racionalni što se tiče svih životnih odluka u narednih nekoliko meseci.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading