Dnevni HOROSKOP za PETAK, 22. oktobar: Vage, budite dosledne sebi, Bikovi, imaćete problema sa nesanicom

Vesti 22.10.2021 08:39 0

Danas se posvetite samo sebi, prijaće vam

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 22. oktobar: Vage, budite dosledne sebi, Bikovi, imaćete problema sa nesanicom

Pexels

 

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi putovanja koje bi vas baš opustilo. Očekujete partnera da udovolji sve ono što želite. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Danas je dan za odmor ali imate mnogo obaveza i previse zavisite od drugih. Ljubav je stabilna i nećete imati dovoljno vremena da mislite o problemi svog partnera. Imate problem sa nesanicom. 


Blizanci
Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razloga da se baš nsljitite na partnera. Osoba u znaku Ribe vam stvara osećaj totalne konfuzije na poslu. Vodite računa o sebi.


Rak 
Danas se pripremite da budete opušteni i da gledate svoja posla. Situacija u vezi je veoma nestabilnai to vas veoma opterećuje. Tvrdoglavo branite svoje stavove u krugu porodice. Zdravlje je odlično. 


Lav 
Do kraja dana moguć je poziv od osobe u znaku Ovna koja ima veze sa inostranstvom i poslovima koji su u budućnosti. Bićete veoma zadovoljni današnjim danom u vezi ljubavi. Glavobolja. 


Devica 
Tokom dana cete biti pod uticajem drugih ali to je samo najlakši način da se izvučere iz kruga poslovnih saradnika.  Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ribe. Zdravlje je stabilno.


Vaga 
Vaša dominacija je danas veoma naglašena što nije svojstveno vama. Do kraja dana imate potrebu da se pravdate partneru. Budite dosledni sebi. Čuvajte se prehlade. 


Škorpije 
Imate priliku da otvoreno pokažete svoje stavove i mišljenja u vezi posla. Ljubav je stabilna i to je ono što vas zanima. Situacija na poslovnoj strani je jaka stabilna. Zdravstveno stanje je odlično. 


Strelac 
Budite dosledni sebi i svojim potrebama. Ovo je vaš dan  i posvetite se sebi  i onome što vi zapravo želite. Probajte da se organizujete bolje i da partneru pružite razumevanje. 


Jarac 
Vasa situacija je kritična što se tiče poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna. Postoji momenat takmičenja i to je ono što vas zabrinjava. Do kraja dana mogući problemi sa glavoboljom. 


Vodolija
Probaj to danas da se oslonite na sebi na svoje mišljenje u vezi poslovnih saradnika. Ljubavna situacija je u stagnacijI jer partner vam ništa ne veruje. Zbog toga se osećate veoma loše. 

Ribe 
Tokom dana mogući su sukobi u krugu porodice. Stariji  član porodice vas opterećuje svojim obavezama. Gledajte da se posveti sebi. Zdravstveno stanje je odlično. 
 
Komentari (0)
Loading