Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 3. novembar: Jednom ZNAKU je konačno bolja NOVČANA situacija, Škorpije, pripazite na ZDRAVLJE

Vesti 02.11.2022 18:08 0

Pogledajte šta su spremile zvezde za 3. novembar.

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 3. novembar: Jednom ZNAKU je konačno bolja NOVČANA situacija, Škorpije, pripazite na ZDRAVLJE

Shutterstock

Ovan

Sreda je savršen dan da se posvetite stvarima iz prošlosti posebno kada su u pitanju odnosi sa ukućanima. Mogući su problemi sa novcem do kraja dana.

Bik

Čuvajte se negativne energije koja stiže od strane voljene osobe jer je veliko neraspoloženje u pitanju. Pokušajte da budete smireni i strpljivi kada su u pitanju odnosa sa ljudima na poslu.

Blizanci

Komunikacija sa osobom u znaku Ovna vas vraća na pravo mesto posebno kad su u pitanju odnosi u krugu poslovnih saradnika. Budite sebi najbitniji i na prvom mestu u svemu.

Rak

U narednih nekoliko dana jako je važno da budete okrenuti sebi i ljudima sa kojima poslovno sarađujete jer vas zavisi tok dešavanja. Do kraja nedelje mogući su sukobi u krugu porodice.

Lav

Ljubav nije vam najbolje postavljena ovih dana posebno kada je u pitanju komunikacija koja nije iskrena sa vase strane. Povedite računa o načinu komunikacije i na planu posla.

Devica

Danas ste stvoreni da širite dobru energiju posebno u krugu porodice. Partnerski odnos nije u najboljoj situaciji zbog vaše tvrdoglavosti. Problemi sa kičmom.

Vaga

Venera je veoma negativno postavljena i čini vas jako nervoznom. Do kraja nedelje povedite računa o lošoj komunikaciji sa ukućanima. Na vama je da budete strpljivi.

Škorpija

Do kraja dana povoljne vesti u vezi novog poslovnog plana. Finansijska situacija se poboljšava zahvaljujući vašem odnosu prema sebi. Problem sa stomakom.

Strelac

Slobodno se ponašate prema svima na poslu, što vam je i osnovna osobina koja vas izdvaja od drugih. Do kraja dana povoljne informacije stižu u vezi novca. Bićete veoma rasterećeni.

Jarac

Sam početak dana je pod negativnim  mislima koje ste sami sebi stvorili. Pokušajte da se okrenete neki lepim temama jer samo na taj način možete sebi pomoći. Ljubav je u stagnaciji.

Vodolija

Veoma ste nervozni i loše raspoloženi kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava u vezi budućeg putovanja. Zdravlje je odlično.

Ribe

Najbolje se osećate u krugu svojih prijatelja i tokom dana ćete biti pod jakim uticajem njihovih saveta. Novčana situacija se stabilizuje zahvaljujući podršci porodice.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading