Samo će ova TRI znaka SREĆA pratiti u novembru: Astrolozi tvrde da će im NOVAC padati u krilo, igrajte IGRE na sreću

Vesti 03.11.2022 10:31 0

Saznajte šta kaže novčani horoskop za novembar 2022. godine i kome će se sreća osmehnuti ovog meseca.

novac

Shutterstock

Mesečni horoskop za novembar otkriva koji znakovi Zodijaka će ovog meseca zadovoljno trljati ruke! Astrolozi su naveli tri kojima će se posrećiti sa parama, bilo da će ih iznenaditi dobitak na igrama na sreću, neko će im vratiti stari dug ili će dobiti povišicu.

Evo koji znakovi Zodijaka slobodno mogu da kupe veće novčanike, jer novac stiže.

Blizanci

Za Blizance novembar će doneti velike promene u životu i nove poslovne projekte. Najverovatnije će im finansijski uspeh doći kroz posao - dobiće unapređenje ili pozamašan bonus. Postoji mogućnost i da će samo promeniti firmu, a započeće radni odnos u kompaniji koja ima bolje uslove.

Devica

Zvezde su namignule Devicama i ovog meseca rešile da im bukvalno poklone pare. Moguć je dobitak na lutriji ili nekim igrama na sreću, a nije isključeno ni da će jednostavno naći pare na ulici! Ovo će im omogućiti da kupe stvari o kojima su dugo sanjali. Ono što nikako u ovom slučaju ne bi trebalo da rade jeste da taj novac stave u "štek", izazvaće "odliv" para u bliskoj budućnosti.

Vaga

Vage takođe očekuje povećanje prihoda. Zvezde će biti velikodušne, čak i ako budu morali da rade više nego inače, plata će biti takva da će se bukvalno otimatiza posao. Ipak, ova sreća će trajati samo u novembru. Zato je savet zvezda da ovaj novac odložite i sačuvate za crne dane, jer će takvi sigurno doći.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading