Položaj MESECA utiče na vaše ZDRAVLJE: Naš ASTROLOG otkriva koji znaci će se boriti sa NAJTEŽIM bolestima

Vesti 03.11.2022 11:21 0

Položaj meseca u natalnoj karti predstavlja našu podsvest, odnosno dušu osobe i samim tim je njegov uticaj na našu sudbinu veoma značajan.

Položaj MESECA utiče na vaše ZDRAVLJE: Naš ASTROLOG otkriva koji znaci će se boriti sa NAJTEŽIM bolestima

facebook Nena Janković, Shutterstock

Mesec govori o našim emocijama a emocije direktno utiču na naše raspoloženje i na naše zdravlje. Ako znamo gde nam je Mesec i u kom je znaku, možemo pomoći sebi, da naučimo šta nam pomaže što se tiče zdravlja i što se tiče emotivnog zadovoljstva. 

Kada u natalnom horoskopu imamo  Mesec u Ovnu, vladar ovog Meseca je Mars. To ukazuje da smo stalno pod velikim stresom, zbog toga možemo imati probleme sa vidom, sinusima, vrtoglavice i da na nas utiče majčina genetika. U ovom slučaju jako je važno da se osoba bavi fizičkim vežbama jer na taj način kanališe svoju energiju. 

Kada neko ima Mesec u znaku Bika vladar ovog meseca je Venera. U ovom slučaju osoba može imati probleme sa velikim apetitom ili da uopšte nema želju za hranom. Takođe može imati zdravstvene probleme kada su u pitanju grlo, krajnici i hormonski poremećaj, odnosno poremećaj rada štitne žlezde. 

Kada je u pitanju Mesec u znaku Blizanaca,  vladar ovog meseca je planeta Merkur. Ovde može doći do problema sa disajnim organima i česti problemi sa ramenima. Osoba oseća veliki negativni uticaj svojih misli, zbog toga može imati probleme i promene u raspoloženju. To negativno utiče na njihovu sliku o sebi i stvara osećaj nesigurnosti i neracionalnosti. 

Mesec u Raku donosi stomačne tegobe i osećaj nadutosti stomaka. Ovde problem može biti loše varenje što negativno utiče na njihovo raspoloženje. Ove osobe mogu biti veoma introvertne i veoma emotivno zatvorene, što negativno utiče i na zdravlje, postaju melanholični i konzumiraju previše slatkiša. 

Mesec u Lavu daje preveliku hiperaktivnost i oscilacije u krvnom pritisku. Za ove ljude jako je važno da vode računa o redovnom spavanju i redovnom uzimanje lekova. Oni mogu imati problem sa viškom tečnosti bolovi u leđima.  Bitno je da nauče da redovno kontrolišu zdravlje i da nauče da redovno treniraju, spavaju, šetaju. 

Kada je u pitanju Mesec u Devici,  vladar je Merkur koji ukazuje na probleme sa želudcem i podstiče potrebu za slatkišima na nervnoj bazi. To su osobe koje su jako nervozne i napete ako nemaju obaveze i ako nisu nečemu posvećeni.  Za njih je lekovito da se posvete poslu i obavezama što se tiče posla i karijere. 

Kada je u pitanju Mesec u znaku Vage, njegov vladar je Venera. Ovde problem mogu biti alergije na nervnoj bazi, hormonski disbalans takođe na nervnoj  bazi posebno ako su narušeni porodični i ljubavni odnosi. Za ove osobe je jako važno da imaju dobar odnos sa sobom i da poštuju svoje želje i ciljeve. 

Što se tiče Meseca u Škorpiji, njegov vladar je planeta Pluton i donosi moguće probleme sa ginekološke strane, prenaglašena seksualnost koja može da stvori frustracije i totalni disbalans u emotivnom smislu. Ove osobe mogu imati problem sa čestim upalama bešike. Za njih je jako važno da postignu harmoniju između emocija i  strasti. 

Kad osoba ima Mesec u znaku Strelca,  najveći problem mogu biti infektivne bolesti, jetra, žuč i imuni sistem. Takođe problem može biti i donji deo kičme, zato je jako važno voditi računa o tome koliko su u sedećem položaju, jer se to često javlja zbog predugog sedenja. U tom slučaju su jako važne vežbe za kičmu i za opuštanje tela. 

Kada neko ima Mesec u znaku Jarca, vladar ovog Meseca je planeta Saturn. Ovo su mogući problemi sa zglobovima,  kolenima, ekcemima i problemi sa zubima. Kod ovih ljudi je jako važno da vode računa o raspoloženju jer su skloni pesimizmu i lošim mislima. Dominantna je genetika po ocu. 

Kod Meseca u  Vodoliji,  vladajuća planeta je Uran koja donosi probleme sa povredama i lošom cirkulacijom. Ove osobe mogu biti sklone mrzovoljnosti i to prelazi u lenjost. To negativno utiče na njihovo raspoloženje i to se negativno odražava i na zdravlje. Obratiti pažnju na probleme sa venama. 

I na kraju Mesec u Ribama govori o preteranoj imaginaciji i nemogućnosti da se osoba poveže sa sobom u realnom životu. Na ovu osobu utiče sve oko nje, stoga jedan jako važno da vodi računa o emotivnim stabilnim odnosima. Ova osoba često beži od svojih zdravstvenih problema i sebe dovodi do stanje bezizlaznosti kada su u pitanju veći zdravstveni problemi. Važno je obratiti pažnju na probleme sa stopalima koji se mogu pojaviti iznenada posebno tokom zime. 
 

Komentari (0)
Loading