Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 23. oktobar: Devicama se savetuje da obrate pažnju na ZDRAVLJE, a Ovnovi mogu da očekuju POZIV od jednog JARCA

Vesti 23.10.2021 08:29 0

Dobro pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 23. oktobar: Devicama se savetuje da obrate pažnju na ZDRAVLJE, a Ovnovi mogu da očekuju POZIV od jednog JARCA

unsplash.com

Ovan 

Dan je stvoren za ljubav i odnosi koji odišu lepom atmosferom. Tokom dana moguć je poziv od osobe u znaku Jarca u vezi predloga za posao. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Do kraja dana bićete jako zadovoljni svojim rezultatima u vezi poslovne odluke. Imate izražene odnose sa ljudima oko vas. Zdravstveno stanje je stabilno i imate višak energije. 

Blizanci 

Ovaj dan je veoma bitan za vaše zdravlje jer se bavite vježbama i šetnjom. Posvetite sebi vreme i vašoj relaksaciji. Partnerski odnos je pun sukoba zbog ljubomore. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Rak 

Vi ste u poziciji da birate šta ćete raditi u vezi partnerskog odnosa. Partner je veoma nestabilnog ponašanje i to će vas dodatno nervitati. Okrenite se sebi i svojim potrebama. 

Lav 

Vaš odnos sa partnerom i sa porodicom je veoma napet danima jer niste uspeli da zaboravite neke stvari iz prošlosti. Budite spremni na razgovor ako vam je stalo da vas partner razume. 

Devica 

Vaša situacija u krugu porodice je veoma dobro postavljena i imaćete jako dobre planove i dogovore za budući period. Zdravlje je diskutabilno zbog problema sa imunitetom. 

Vaga 

Bičete veoma posvećeni svojim prijateljima i to vam je najbitnije da se dobro oraspoložite. Novac vam stvara osećaj nedostatka i to vas pomalo brine. Osoba u znaku Ovna vam daje iznenadnu poslovnu podršku. 

Škorpija 

Veoma ste tvrdoglavi u odnosima na poslu. Do kraja dana imaćete sukob sa osobom u znaku Ribe. Na vama je da se posvetite svojoj budućoj poslovnoj saradnji. U pitanju je poslovna priča koja se odnosi na inostranstvo. 

Strelac 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od partnera. Njegova sigurnost na poslu je kratkog daha zato od vas traži da ga podržite. Vi ste umorni od svega toga. Čuvajte svoje zdravlje. 

Jarac 

Mars i Venera pokreću vaše polje novca i prijatelja što može doneti spoj nečeg nespojivog. To može biti jako zanimljivo posebno ako vi imate snage da to sve sprovedete. Čuvajte se uticaja drugih. 

Vodolija 

Merkur kreće u vaše polje komunikacije i baš ćete moći da komunikacijom uradite neke komplikovane stvari u vezi posla. Ljubavna priča je veoma nestabilna. Ne donosite nagle promene. 

Ribe 

Na kraju dana imate osećaj da ništa niste uradili i da je sve pogrešno. Pokušajte da budete svesniji sebe i svoje prirode. Ljubav je stabilno, bez promena. 

Komentari (0)
Loading