Dnevni HOROSKOP za PETAK, 03. novembar: Vagama nikad gora LJUBAVNA situacija, Blizancima sledi POSLOVNA ponuda!

Vesti 03.11.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 03. novembar: Vagama nikad gora LJUBAVNA situacija, Blizancima sledi POSLOVNA ponuda!

Pixabay

Ovan
Situacija sa partnerom je veoma komplikovana. Pokušajte da se dobro organizujete kada su u pitanju odnosi u kući. Osećate se veoma dobro što se tiče zdravlja. 


Bik 
Venera i Merkur aktiviraju vašu tvrdoglavost i to se negativno odražava na vaš odnos u ljubavnom smislu. Pokušajte da kontrolišete sebe i svoje izjave. 


Blizanci 
Ovo je veoma stresan dan jer ste sve vreme pod uticajem nerazjašnjenih odnosa na poslu. Osoba u znaku Jarca vam postavlja neprihvatljive uslove u vezi poslovne saradnje. 


Rak 
Do kraja dana osećate veliki pritisak i to se negativno odražava na vaše raspoloženje. Pokušajte da ništa ne shvatate lično naročito kada je u pitanju komunikacia sa ljudima s posla. 


Lav 
Nemojte dozvoljavati sebi da vas drugi olako shvataju u vezi poslovnih ponuda. Do kraja dana povoljne vesti stižu od osobe u znaku Vodolije u vezi novčane saradnje. 


Devica
Danas se osećate emotivno prazno zahvaljujući negativnom uticaju Merkura. Najvažnije da razumete sebe i svoje potrebe posebno kada su u pitanju odnosi unutar porodice. Bitno je da budete u skladu sa onim što želite. 


Vaga 
Poslovna situacija nije nimalo naivna ali vi ste veoma neodlučni. Kod sebe morate da probudite osećaj organizovanosti i odlučnosti. Ljubavna situacija vas veoma deprimira danima. 


Škorpija
U narednih nekoliko dana pokušajte da se dobro organizujete kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Nije nimalo lako biti vaš emotivni partner jer često menjate svoje unutrašnje raspoloženje. 


Strelac
Ovo je savršen dan da se posvetite svojim željama i da donesete jako dobru poslovnu odluku do kraja dana. Ljubav vam je stabilna. Mogući problemi sa probavom. 


Jarac
Do vas stižu veoma negativni komentari na račun vašeg poslovnog uspeha. Potrudite se da što bolje organizujete sebe i svoje slobodno vreme u narednih nekoliko dana. 


Vodolija 
Obratite pažnju na sebe i na svoj imunitet jer su mogući problemi sa zdravljem u narednih dva dana. Situacija u kući je veoma stabilna zahvaljujući vašem distanciranju. 


Ribe 
Osoba u znaku Lava je velika poslovna enigma i to vas veoma nervira. Probajte da se distancirate od poslovnih tračeva  jer možete biti uvučeni ne svojoj krivicom. 


 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading