Dnevni horoskop za SUBOTU, 5. novembar: Njima stiže FINANSIJSKA kriza, Strelčevi, vodite računa o ZDRAVLJU

Vesti 04.11.2022 18:06 0

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 5. novembar

Dnevni horoskop za SUBOTU, 5. novembar: Njima stiže FINANSIJSKA kriza, Strelčevi, vodite računa o ZDRAVLJU

Unsplash

Ovan

Tokom dana bićete veoma zadovoljni odnosima sa partnerom i to je najvise zahvaljujući vašoj stabilnoj odluci da se posvetite ljubavi potpuno. To je jako dobra odluka.

Bik

U ovom trenutku najbolje je da budete okrenuti sebi. Niko ništa ne može da vam zameri ili komentariše. Izdignite se iznad svega maksimalno. Zdravlje je dobro.

Blizanci

Ovo je veoma nestabilan period za nove odluke po pitanju posla. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa kičmom.

Rak

Budite dobri prema sebi, ali i prema drugima posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Osoba u znaku Lava vam je velika podrška kada su u pitanju odnosi sa prijateljima.

Lav

Pokušavate da nadoknadite izgubljeno vreme od pre nekoliko dana. Posao vas iscrpeo i danas je najbolje da se odmorite od svega tako što ćete biti sami sa sobom.

Devica

Danas je idealno vreme da se ponovo pozabavite svojim finansijama i da razmislite kako bi mogli manje da trošite u narednih nekoliko dana. Ljubavna situacija je komplikovana.

Vaga

Danas ste pod velikim uticajem partnerskog odnosa i imaćete potrebu da se baš lepo ispričate sa njim. Osoba u znaku Ovna šaljem vam pozitivne signale simpatije.

Škorpija

Danas osećate veliku strast i to želite da podelite sa partnerom. Budite obazrivi kada su u pitanju razgovori na temu novca sa ukućanima. Problem sa stomakom.

Strelac

Planete koje utiču na ljubav su pozitivno aspektovane tokom dana i to ćete osetiti u odnosu sa voljenom osobom. Vodite računa o moguće i prehladi zbog promene vremena.

Jarac

Od vas se zahteva zrela i mudra odluka kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Stariji član porodice vam daje veliku podršku i bićete veoma zadovoljni takvim razvojem događaja.

Vodolija

Mesec aktivira vaše polje novca i zarade pa je jako važno da dobro rasporedite svoje obaveze i vreme. Mlađi član porodice od vas traži potpunu pažnju i da mu se maksimalno posvetite.

Ribe

U narednih nekoliko dana budite iskreni prema sebi i ne dozvoljavajte da drugi "kroje" vaše mišljenje. Obratite pažnju na moguće probleme sa grlom.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading