Ovo su NAJSREĆNIJI dani do KRAJA godine: Svaki ZNAK ima svoj DATUM amajliju, nekome će stići NOVAC, a oni će dobiti POSAO iz snova

Vesti 22.11.2022 19:45 0

Koji dan u narednom periodu donosi najviše sreće i blagodeti pripadnicima različitih horoskopskih znakova?

Ovo su NAJSREĆNIJI dani do KRAJA godine: Svaki ZNAK ima svoj DATUM amajliju, nekome će stići NOVAC, a oni će dobiti POSAO iz snova

unsplash.com

Praznična sezona se približava, a kako žongliramo poslovnim i porodičnim obavezama, to ponekad ume da bude haotično, užurbano i naporno. Ako pitate astrologe, to nije slučaj sa svima. Ovo su, prema astrološkog prognozi, najsrećniji datumi za pripadnike svih horoskopskih znakova u narednom periodu.

Ovan – 20. decembar

Jupiter, planeta bogatstva i izobilja, ulazi u ovaj znak i pružiće pozitivne aspekte za lov na ispunjenje snova.

Bik – 2. decembar

Eterični Neptun se vraća kući, u polje Ribe, pa će vas ohrabriti da rastete i pravite uzbudljive planove za praznične dane.

Blizanci – 1. decembar

Sve vaše veze biće jače i doneti vam više radosti u narednim periodu, a vrhunac će biti prvog dana decembra. Pratite svoje srce.

Rak – 24. novembar

Veseli Jupiter pružiće harmoniju i dobre vibracije svuda okolo i pomoći vam da budete još društveniji i slobodniji.

Lav – 1. decembar

Romantična Venera biće u vatrenom Strelcu, što pravi aspekt sa ozbiljnim Saturnom i podstiče vas da budete praktičniji u svojim vezama. Upijte svu samouverenost koja stiže i kažite šta vam je na srcu!

Devica – 24. decembar

Sinergijski aspekt između vašeg planetarnog vladara i spiritualnih riba pomaže da budete intuitivniji i bolje zapažate stvari. Pratite svoj unutrašnji osećaj i dobićete sve za čim tragate.

Vaga – 18. novembar

Ovo je dobar dan za neki skup s voljenima: romantičan izlazak s partnerom, porodični ručak, piće s prijateljima.

Škorpija – 22. decembar

Venerin trigon s Uranom donosi iznenadni nalet energije i opciju za novi početak na nekom važnom polju.

Strelac – 24. novembar

Zaronite u svu ljubav koja vam se pruža i uživajte u pažnji koja vam se pruža. Na kraju krajeva, bliži se najlepši deo godine – vaš rođendan!

Jarac – 6. decembar

Ovo je dan za akciju! Ništa vam neće skretati pažnju sa cilja, ništa nećete prevideti i fokus će biti maksimalan, a rezultat neizbežan.

Vodolija – 28. novembar

Pratite svoje ideje jer je ovo dan s ogromnim potencijalom. Predložite šefu neki svoj plan, usudite se da započnete sport o kom ste uvek maštali, počnite da učite neki jezik koji vam se dopada.

Ribe – 3. decembar

Dan za prihvatanje sopstvene autentičnosti – odbacite sve što je lažno i pokažite se takvima kakvi ste zaista, a intuicija vas neće izneveriti.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading