Dnevni HOROSKOP za nedelju, 7. novembar: Ovom znaku se LJUBAVNA situacija menja, ali na bolje

Vesti 06.11.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde govore

Dnevni HOROSKOP za nedelju, 7. novembar: Ovom znaku se LJUBAVNA situacija menja, ali na bolje

Shutterstock

Ovan

Poslovna strana je pod jakim utiskom novih dogovora i to zahvaljujući vašoj angažovanosti. Potrudite se da se manje nervirate kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 

Bik 

Početak dana je pod vašom kontrolom jer ne želite da izgubite nijedan trenutak sa dosadnim ljudima. Osoba u znaku Lava vas upozoravam što se tiče novca i novčanih transakcija. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana sačuvajte svoj mir jer ćete imati veoma napete situacije na poslovnoj strani. Do kraja nedelje budite komunikativni sa partnerom iako vam nije do priče. 

Rak 

U narednom periodu probajte da se dobro postavite prema svojim ciljevima. Ljubavna situacija je stabilnija u odnosu na pre jer partner menja znatno svoje raspoloženje na bolje.

Lav 

Današnji dan je pod uticajem problema u krugu porodice ali vi tu ne možete mnogo učiniti. Potrudite se da gledate svoja posla posebno kada je u pitanju novčana situacija. 

Devica 

Vaše zdravstveno stanje je pod negativnim uticajem vaših misli. Do kraja nedelje rešite bitne poslovne sporove posebno sa osobom u znaku Lava. Spavajte redovnije. 

Vaga 

Ponedeljak je pravi dan da se okrenete novi poslovni poduhvatima zahvaljujući vašoj radoznalosti. Osoba u znaku Jarca vas upozorava na moguće probleme u komunikaciji sa ljudima oko vas. 

Škorpija

Za vas je jako važno da budete raspoloženi jer vas očekuju jako dobre stvari u narednih nekoliko dana. Poslovna situacija se stabilizuje a ljubavni odnos dobija novi oblik. 

Strelac

Prošlost vam kuca na vrata ali niste toga svesni. Do kraja nedelje imaćete nekoliko razgovora u krugu porodice koji vam baš nisu prijatni. Sačuvajte sebe i svoje raspoloženje. 

Jarac 

Ovo je veoma zanimljiv period jer se pojavljuju novi momenti saradnje sa inostranstvom. Ljubavna situacija je stabilna i to zahvaljujući partnerovoj emotivnoj stabilnosti. 

Vodolija 

Vi ne volite početke tako da i ovaj početak radne nedelje vam pada teško. Probajte da se organizujete i da malo više provedite trenutke u opuštenoj varijanti. 

Ribe 

Ljubavna situacija je nestabilna jer nam se vraća osoba iz prošlosti. Venera aktivira vaše polje komunikacije i imaćete jako veliku potrebu da kažete sve što mislite.

Komentari (0)
Loading