Dnevni horoskop za SREDU, 9. novembar: Lavovima se neko meša u VEZU, jedan ZNAK mora da pazi na ZDRAVLJE

Vesti 08.11.2022 18:29 0

Pogledajte šta Vam zvezde poručuju.

Dnevni horoskop za SREDU, 9. novembar: Lavovima se neko meša u VEZU, jedan ZNAK mora da pazi na ZDRAVLJE

Shutterstock

Ovan 

Mesec aktivira vaše polje komunikacije sa drugima. Probajte da budete što više opušteni jer je to u vašem interesu. Obratite pažnju na probleme sa glavoboljom. 

Bik 

Mars je veoma nezgodno postavljen u vašem polju posla i obratite dovoljno pažnje na svoj način izlaganja problema u vezi posla. Ljubavna situacija se stabilizuje do kraja dana. 

Blizanci

Bićete veoma tvrdoglav i kada su u pitanju odnosi sa partnerom i zbog toga partner pati. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška koju ne očekujete. Zdravlje je veoma stabilno. 

Rak

Vase emotivno stanje je previše dramatično i to iritira sve oko vas. Potrudite se da što manje pričate o sebi o svojim problemima. Partner vam je zbog necega veoma ljut. 

Lav 

U narednih nekoliko dana očekujte lepe vesti kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Obratite pažnju na osobu iz prošlosti koja želi da vam zakomplikuje ljubavni život. Mogući problemi sa stomakom. 

Devica 

U narednih nekoliko dana osoba u znaku Škorpije vam stvara nervozu i napetost koju ne možete da kontrolišete. Potrudite se da načinom ignorisanja sredite stvari..

Vaga 

Do kraja dana biće te pod jakim utiskom voljene osobe i njenih lepih ljubavnih obećanja. Poslovna situacija se komplikuje zbog vaše neodgovornosti.. Mogući problemi sa kičmom. 

Škorpija

Veoma ste tvrdoglavi kada su u pitanju odnosi u porodici. U znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka i to vas dodatno motiviše da budete što bolji u svojim aktivnostima. 

Strelac

Nemojte dozvoliti da vas drugi koriste jer se poznati kao neko ko voli svima da pomaže. Sacuvajte svoj mir i gledajte da budete sebi najbitniji u sremu. Ljubavna podrška nam nije baš potrebno. 

Jarac

Tokom današnjeg dana Venera negativno podstiče vaše razmišljanje i bićete veoma negativno raspoloženi. Osoba u znaku Lava može vam biti veoma interesantna kao potencijalna simpatija..

Vodolija

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe iz prošlosti koja želi da obnovite kontakt. Na vama je da odlučite u kom pravcu će da priča da ide ali vodite računa i on svom sadašnjem trenutku. 

Ribe

Mars aktivira vaše polje poslovnih odnosa i bićete pod jakim negativnim uticajem osobe u znaku Ovna koja želi da se dokazuje. Sačuvajte svoj mir i ne dozvolite da vam iko remeti ono što ste naumili. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading