Žene sa ovim datumima ROĐENjA čeka sjajna budućnost: Kupaće se u PARAMA, a muškarci ih OBOŽAVAJU

M. O. Vesti 19.12.2022 14:36 1

Njima su zvezde naklonjene

Žene sa ovim datumima ROĐENjA čeka sjajna budućnost: Kupaće se u PARAMA, a muškarci ih OBOŽAVAJU

Foto: TANJUG/AP Valentin Flauraud

Mnoge žene maštaju o tome da se udaju za bogatog muškarca. Uostalom šta god pričali to je veom bitan segmen kada planirate nešto ozbiljno sa nekim. 

Prema ezoteriji neki od nas imaju puno veću verovatnoću da će sresti uspešnog partnera nego ostali. Oni su rođeni baš u ovim danima:

5, 14, 23 dan u mesecu!

Ipak pored datuma postoje i najuspešnije žene u zodijaku a to su:

Lav - kod njih ide i jedno i drugo. Ulažu u sebe po pitanju obrazovanja, karijere kao i fizičkog izgleda. Isto to traže i od partnera, uspeh, moć, novac. One savršeno znaju da uvećaju svoje bogatstvo. Odane su i verne supruge i divne majke. Od muškarca traže podršku kako finasijsku tako i emotivnu.

Pexels

 

 

Devica - jedne od najmudrijih žena horoskopa. Imaju precizne i jasne misli, nikada ne reagiju na prvu loptu. Precizno i staloženo biraju partnera. Device ne vole rasipnike, traže supruga sa istim pogledom na svet.

Rak - kao i Device na 1. mesto stavljaju novac koji nikada ne troše na površne stvari već na dom, i na decu. Unapred razmišljaju o njihovom školovanju i budućnosti. Račice ne razdvajaju ljubav od novca.

Škorpija - duboka, jaka i strastvena žena. Za razliku od Lava i Device ona će dati šansu muškarcu koji nije moćan. Zašto? Zato što ona intuitivno zna kako da napravi moćnog i uspešnog muškarca. Ona je u ovoj priči vrat a muškarac glava.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)
Loading
Очигледно
19.12.2022 17:39

Богата удаја, то је неким женама једини животни план.