Dnevni HOROSKOP za petak, 11. novembar: Strelčevi imaju problem sa SPAVANJEM, Bikovima sledi BITAN razgovor!

Vesti 10.11.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za petak, 11. novembar: Strelčevi imaju problem sa SPAVANJEM, Bikovima sledi BITAN razgovor!

Shutterstock

Ovan 
Petak je dan kada je najbolje da se posvetite planovima za vikend i za sve ono lepo sto vas ceka da se dobro odmorite. Ljubavna podrška vam je velika stvar u narednih nekoliko dana. 


Bik 
Venera vam aktivira polje partnerskog odnosa i bićete veoma ponosni zbog svega što partner čini za vašu budućnost. Poslovna strana je dobro postavljena i imaćete bitan razgovor sa osobom u znaku Lava. 


Blizanci
Danas ste veoma ponosni na svoje saradnike i na to koliko možete brzo da završavate svoje poslove. Novčana situacija je pomalo nestabilna zbog vašeg nemarnog odnosa prema svemu tome. 


Rak 
Nemojte se ljutiti na druge, ipak ste vi krivi za sve što vam se dešava unazad nekoliko dana po pitanju poslovne saradnje. Budite spremni na saradnju i na kompromis. Nije sve tako " crno ".

 
Lav 
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Vage. To ce vam dati " vetar u ledja" i bićete bolje upućeni u sva poslovna dešavanja. Ljubav vam je veoma komplikovano postavljena. 


Devica 
Obratite pažnju na moguće nove poslovne probleme zbog vase iskrenosti. Niko ne voli da dobije kritiku i da ga neko proziva. Voljena osoba je veoma danas dobro raspoložena i to vam daje pozitivnu energiju. 


Vaga 
Mars aktivira vaše polje poslovne saradnje i aktivnosti su vam usmerene u tom pravcu. Najvažnije je da budete u skladu sa sobom i sa onim što očekujete od sebe. 


Škorpija 
Petak je savršen dan da se vidite sa svojim prijateljima. Na najbolji mogući način ćete započeti vikend i sve ono što se dešava narednih nekoliko dana. Zdravlje je odlično. 


Strelac 
Vi niste osoba koja ima problema sa spavanjem ali ovih dana možete imati problem sa tim. Povedite računa o nervoznim ljudima oko vas koji mogu negativno uticati na vas. 


Jarac 
Osoba u znaku Lava vam je podrska na koju računate ali to nije ono sto ce biti u realnosti. Gledajte sebe i budite sami sebi najveca podrska. Problemi sa kičmom. 


Vodolija
Obratite pažnju na moguće probleme sa organima za varenje, moguci su manji problemi do kraja dana. Imaćete veoma važan razgovor sa ljudima iz porodičnog okruženja. 


Ribe 
Do kraja dana mogući problemi u komunikaciji sa ukućanima. Držite do sebe. Niko vam ne može ništa nametati kao rešenje. Ljubavna podrška izostaje i to vas čini nervoznim. 

 

Komentari (0)
Loading