Dnevni horoskop za SUBOTU, 12. novembar: Device, bićete pod TENZIJOM zbog tuđe greške. jednom ZNAKU se menja ŽIVOT iz korena

Vesti 11.11.2022 18:29 0

Saznajte šta vam zvezde donose 12. novembra.

Dnevni horoskop za SUBOTU, 12. novembar: Device, bićete pod TENZIJOM zbog tuđe greške. jednom ZNAKU se menja ŽIVOT iz korena

Shutterstock

Ovan 

Tokom dana moguci su "reči" koje mogu da zabole od osobe iz kruga porodice. To vas posebno ne nervira jer vi znate da ste u pravu. Niko vas ne može pomeriti "s mesta". 

Bik 

Tvrdoglavo odbijate da se dogovarate sa partnerom u vezi nekih zajedničkih događaja. Pomalo ste ljubomorni na sva dešavanja kod partnera. Dobro razmislite o svemu što se dešava, nije sve kako izgleda. 

Blizanci

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaja voljene osobe. Imaćete veliku zelju da svoju energiju podelite sa svima oko vas. Mogući problemi sa kičmom. 

Rak 

Situacija sa vašim promenljivim emocijama je nepodnošljiva za krug u kojim se krećete. Budite spremni na promenu koja bi krenula najpre od vas samih. 

Lav 

Ovo je divan dan da se posvetite sebi i odmoru duše. Organizujte sebe da se dobro opustite i da vas niko ne uznemirava. Najvažnije je da budete sebi najbolji "prijatelj". 

Devica 

Jedan telefonski poziv vas nervira od samog početka dana. Bičete pod tenzijom zbog tuđih grešaka u vezi posla. Probajte da iskoristite svoju racionalnu stranu. I na taj način se osećate lakše. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana očekuje vas negativno raspoloženje od strane partnera. Morate naći način da budete sa sobom u balansu i da vas to nikako ne dotiče. Niko nije savršen. 

Škorpija 

Bićete pod uticajem drugih ljudi koji vam žele dobro. Teško primate savet tako da i ova briga drugih ljudi  vam itekako smeta. Najbolje je da se povučete u svoj svet. 

Strelac 

Mesec vam daje emotivnu reakciju na sve ono što se događa u vezi partnerskog odnosa. Nemate strpljenja da sačekate partnera i njegovu odluku. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava. 

Jarac 

Tokom današnjeg dana očekujete malo više razumevanja od strane partnera. Probajte nadmašiti samog sebe. Gledajte da sami sebi budete prava podrska. 

Vodolija 

Danas se bavite ljubavnim dešavanjima. Partnerski odnos je ušao u veoma komplikovanoj fazi i to se oseća na svim nivoima vaseg trenutnog emotivnog stanja. Potrudite se da ne ulazite u sukobe. 

Ribe 

U narednih nekoliko dana imaćete sređivanje prostora gde živite i bićete puni energije. Ljubavna podrška vam je velika stvar i tome se posebno radujete.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading