Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 14. novembar: Strelčevi ne mogu da zaborove STARU ljubav, Bikovima je vreme da se okrenu ZDRAVLJU!

Vesti 14.11.2022 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 14. novembar: Strelčevi ne mogu da zaborove STARU ljubav, Bikovima je vreme da se okrenu ZDRAVLJU!

Shutterstock

Ovan 

 

Do kraja dana čuvajte se mogućih osuda od strane voljene osobe. Partner je veoma ljubomoran na sve ono što preduzimate unazad nekoliko dana po pitanju vašeg privatnog života. 

 

Bik 

 

Danas je najvažnije da se okrenete zdravlju i imunitetu jer su mogući problemi sa stomakom. Nervoza može biti pojačana zbog problema i sukoba na poslovnom planu koji se aktiviraju preko osobe u znaku Lava. 

 

Blizanci

 

Dovoljna je jedna reč koja će umiriti vašeg partnera i stvari mogu da se dovedu opet u najbolji red. Vama će biti to jako teško da sprovedete jer ste jako napeti. Probajte da potrazite savet prijatelja. 

 

Rak 

 

Danas ste pod velikim utiskom drugih ljudi posebno kada je u pitanju ljubavna situacija. Jedan dobar prijatelj pokušava da vam pomogne ali vam to ne ide najbolje.

 

Lav 

 

Vasa emotivna situacija se već nekoliko dana razrešava, ali nikako da uspete da rešite. Partnerski oglas već neko vreme vam predstavlja veliku muku i opterećenje. Danas nije dan da se rešava ljubavna drama. 

 

Devica 

 

Do kraja dana biće te veoma napeti zbog iščekivanja nečijeg vrlo bitnog odgovora. Stižu vam povoljne informacije u vezi novog posla sa inostranstvom. 

 

Vaga 

 

Pokušajte da se koncentrišete mnogo bolje kada su u pitanju odnosi sa porodicom. Mladi član porodice od vas zahteva mnogo više nego što vi možete da ispunite. Zdravlje je stabilno. 

 

Škorpija

 

Početak dana je pod jakim uticajem vaših negativnih emocija i to utiče na sve vaše odnose. Potrudite se da ne budete ljuti jer to vas može odvesti u veoma negativan aspekt posla. 

 

Strelac 

 

Situacija u vezi ljubavi se komplikuje zato što vam se vraćaju uspomene na prošlost. Donesete važnu odluku koja će biti dobra i za vas i za trenutni partnerski odnos. Problemi sa glavoboljom. 

 

Jarac 

 

Danas ste posebno energetski u dobrom aspektu što govori o vašim dobrim planovima za budućnost. Jedan od roditelja vam šalje veoma lepu poruku i daje vam veliko samopouzdanje. 

 

Vodolija 

 

Do kraja nedelje povedite računa u svemu onome što je važno a tiče se posla i poslovnih aktivnosti. Situacija u kući je veoma nestabilna zbog vaše želje da se povučete i ne ostavljate nikome prostor za komentar. 

 

Ribe 

 

U narednih nekoliko dana potrudite se da budete sebi veoma važni i da vodite računa o onome što je vaša interesna zona. Ljubomorno čuvate odnos sa partnerom. 

 

Komentari (0)
Loading