Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 26. oktobar: RAKOVIMA danas samo posao ide od ruke, a DEVICE nisu spremne za ono što dolazi

Vesti 26.10.2021 07:59 0

Nekome danas ništa od ruke ne ide!

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 26. oktobar: RAKOVIMA danas samo posao ide od ruke, a DEVICE nisu spremne za ono što dolazi

Shutterstock

 

Ovan 

Danas je jedan od onih dana kada poželite da ga provedete kući. Ništa nije kako ste zamislili. Zdravlje je odlično iako ste neraspoloženi. 

Bik 

Vaša poruka do voljene osobe ne stiže na vreme. Poslovna strana je stabilna i to je ono što vam je najbitnije. Pozabavite se svojom ishranom, problem sa u imunitetom. 

Blizanci 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje u vezi posla. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Problemi sa kičmom. 

Rak 

Do kraja ovog  dana bićete veoma zadovoljni svojim poslovnim učinkom. Ljubomora vas ubija nekoliko dana. Partner to ne razume. Glavobolja. 

Lav 

Ovo je idealan period da se posvetite sebi i svojim potrebama. Niko vas ne opterećuje i to vam je najbitnije. Mogući problemi sa zubima. 

Devica 

Ovo je uticaj Meseca i bićete veoma emotivno nestabilno. Niste spremni za izlazak i bićete u svom raspoloženju. Posao može da sačeka. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna. Sve je u vezi posla pozitivno i to vam daje unutrašnji mir. Ljubav je u stagnaciji. Kičma vas boli. 

Škorpija 

Bićete okupirani novim informacijama u vezi posla. Budite sigurni u sebe i svoje sposobnosti. Ljubavna priča je veoma nestabilna. Okrenite se sebi. 

Strelac 

Na vas danas veoma deluje tudja energija i to vam svi zameraju. Do kraja dana povoljne informacije o novom poslu. Podršku vam pruža osoba u znaku Ovna. 

Jarac 

Budite dosledni sebi i svojim potrebama. Očekujte neočekivane stvari u vezi posla. Ljubavni odnos je veoma komplikovan. Zdravlje je odlično. 

Vodolija 

Današnji dan obiluje novim informacijama u vezi posla i poslovnih saradnika. Budite spremni na razgovor sa partnerom. Do kraja nedelje moguć kraći put. 

Riba 

Današnja energija je veoma nestabilna i to jako vam smeta. Tokom dana moguće je da nadjete način da rešite neke bitne stvari u vezi sebe i svojih finansija. 

Komentari (0)
Loading