Večeras pogledajte u NEBO i zamislite ŽELJU: U noći između 17. i 18. novembra dešava se MOĆAN fenomen, iskoristite ga

Vesti 17.11.2022 13:54 1

Kiša meteora Leonida dogodiće se u noći između 17. i 18. novembra 2022. godine. Pogledom tragajte za svojom zvezdom padalicom i zamislite želju.

Večeras pogledajte u NEBO i zamislite ŽELJU: U noći između 17. i 18. novembra dešava se MOĆAN fenomen, iskoristite ga

unsplash.com

Večeras, 17. novembra i u noći kada prelazimo u 18. novembra dogodiće se kiša meteora po nazivu Leonidi. Ovaj metorski pljusak događa se od 3. novembra do 3. decembra, ali će na vrhuncu biti 17. novembra kada se najviše povećavaju šanse da ugledate zvezdu padalicu.

Dani kiše meteora prema mišljenju astrologa uglavnom imaju pojačanu pozitivnu energiju, pa se 17. može smatrati za jedan od povoljnijih dana u novembru mesecu. Mnogo toga što ste planirali da uradite će se najverovatnije ostvariti.

Iako leonidi "padaju" u manjem broju nego druge zvezde padalice, oni imaju veliku svetlost. Njihov sjaj se objašnjava izuzetno velikom brzinom strujanja. Zato se zagledajte u nebo i pokušajte da primetite svoju srećnu svetiljku.

Astrolozi smatraju da će 17. novembar biti prilično važan dan sa energetske tačke gledišta. Prvo, Merkur danas prelazi u znak Strelca. Drugo, Mesec je u povoljnoj fazi, a treći razlog za dobre vibracije jesu meteorske kiše Leonida.

Mesto odakle dolaze čestice komete jeste oblast sazvežđa Lava, pa se zbog toga nazivaju leonidi. Astrolozi smatraju da je povoljno ovaj dan da posvetite sebi, da mislite na svoje želje i potrebe. Dan je savršen i za akciju, rad, angažovanje na više polja. Ne odlažite stvari za kasnije, jer je energija sjajna da zavšite započnete projekte, možda čak i neke zadatke koje već dugo vremena ostavljate po strani.

U svom umu sada jasno raščistite šta je ono što želite, a šta hoćete da izbegnete. Napravite tu distancu i fokusirajte se na prioritete, samo na ono što vam je važno. Neka vam 17. novembar bude dan kada stižu samo lepe vesti. Uživajte!

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (1)
Loading
Jovana
17.11.2022 21:38

Kada ce ponovo ovo i u koliko ako ponovo pocne a veceras ukoliko ce ovo