Dnevni horoskop za PETAK, 18. novembar: Rakovi, sledi vam NAPORAN period, Jarčevi, budite OPREZNI sa novcem

Vesti 17.11.2022 19:00 0

Evo šta vam zvezde poručuju za danas

Dnevni horoskop za PETAK, 18. novembar: Rakovi, sledi vam NAPORAN period, Jarčevi, budite OPREZNI sa novcem

unsplash

 

Ovan

Tokom dana od vas zavisi kako ce sam dan da traje, jer ste pod jakim uticajem vaseg trenutnog emotivnog stanja. Ljubavna podrška vam nedostaje i to može dovesti do veoma negativnih komentara od strane partnera. 


Bik 
Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Lava iako vam je teret da saradjujete sa tom osobom. Probajte da se koncentrišete bolje i imaćete veliki napredak tokom sledećih mesec dana. 


Blizanci
Veoma ste društveni i to vas čini posebno srećnim tokom današnjeg dana. Osoba u znaku Lava će vam biti zahvalna za ponudjenu uslugu. Ljubavna situacija se popravlja. 


Rak 
Mesec aktivira vaše polje tajni stoga se čuvajte da nešto ne izađe u javnost što ne bi trebalo. Situacija u kući se popravlja zahvaljujući vašoj inicijativi da svi budete iskreni jedni prema drugima. 


Lav 
Današnja situacija u krugu porodice vam daje nadu da se stvari mogu popraviti. Ljubavni trougao može biti izbegnut zahvaljujući vašoj mudrosti. Zdravlje je odlično. 


Devica 
Tokom današnjeg dana ste previše napeti i probajte toga menjate kod sebe. Osoba u znaku jarca vam je velika poslovna prepreka. Nađite način da to prevazidjete. 


Vaga 
Merkur pravi veoma stabilan aspekt sa vašim Suncem i to stvara dobru situaciju na nebu. Potrudite se da vašom komunikacijom stvorite sebi dobru poslovnu saradnju sa osobom u znaku Lava. 


Škorpija
U narednih nekoliko dana bićete izuzetno otvoreni prema ljudima oko vas što je veoma čudno za vaš znak. Vi ste po prirodi veoma zatvoreni i emotivno nedostupni pa je ovo pravo iznenađenje za okolinu. 


Strelac 
U narednom periodu očekuje vas mnogo toga zanimljivog posebno u krugu porodice. Do kraja nedelje probajte da budete otvoreni prema ljudima sa kojima niste baš bili.


Jarac 
Ovo je savršen dan da dođete konačno sebi i da se posvetite ono nešto zapravo vi radite. Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima sa kičmom. 


Vodolija
Probajte da se distancirate kada je u pitanju partnerski odnos jer se partner pored vas oseća kao da ga gušite već neko vreme. Budite veoma obazrivi kada su u pitanju odnosi u firmi. 


Ribe 
Do kraja dana bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Ovna koja vam se na neki način udvara. Emotivna situacija u vezi mlađeg člana porodice je veoma nestabilna. Probajte da budete vetar u leđa. 
 

Komentari (0)
Loading