Dnevni horoskop za SUBOTU, 19. novembar: Jarčevi će biti stavljeni u NEPOVOLJNU situaciju, a jedan ZNAK neka se čuva LAŽI

Vesti 18.11.2022 18:30 0

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 19. novembar

Dnevni horoskop za SUBOTU, 19. novembar: Jarčevi će biti stavljeni u NEPOVOLJNU situaciju, a jedan ZNAK neka se čuva LAŽI

Shutterstock

Ovan 

U narednih nekoliko dana od vas isključivo zavisi kako cete se rasporediti i da uspete da sve zavrsite na vreme. Ljubavni odnosi su veoma nestabilni i napeti zbog Vase ljubomore. 

Bik 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog uticaj porodice i zbog vaseg trenutnog emotivnog stanja. Gledajte da sve to dobro iskoristiti i da se lep družite sa onima koje volite. 

Blizanci

Današnja situacija u kuci je veoma nestabilna posebno zbog Vase potrebe da budete stalni u pravu. Partnerski odnos je bolji nego ikada zahvaljujući vašoj želji da uspete. 

Rak 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi rodbinskih odnosa. Budite spremni na sve sa osobom u znaku Lava jer želi da dobije mnogo više za sebe. Čuvajte se mogucih problema sa srcem. 

Lav 

Danas ste veoma dobro organizovani i to vam je pola posla odradjeno. Do kraja dana povoljne informacije od voljene osobe u vezi novih ljubavnih dogovora. Zdravlje je odlično. 

Devica 

Danas ćete biti pod jakim uticajem osobe iz prošlosti u znaku Jarca koja želi da čuje vaše mišljenje. Situacija u kući se popravlja jer ste vi rešili da pričate samo istinu i da se držite po strani. 

Vaga 

Od ranog jutra bićete pod jakim uticajem lepih događaja koji slede tokom dana. Bićete okruženi ljudima koji vas vole posebno kada su u pitanju prijatelji koje dugo niste videli. 

Škorpija 

Danas je veoma dominantna vaša potreba da sve bude pod kontrolom. Partner vam zameraš što previše ulažete energije u odnose sa drugim ljudima. Glavobolja. 

Strelac 

Danas ćete se potruditi da se okruzite ljudima koji vam prijaju jer želite da se odmorite  od svega. Prija vam tišina doma i ne želite da se povezujete sa drugima. 

Jarac 

Do kraja dana necete moci da planirate jer vam se dešavaju veoma nejasne stvari. Najbolje je da sve što planirate, da od toga odustanete. Ljubavna podrška izostaje i zbog toga ste ljuti na partnera. 

Vodolija 

U ovom periodu od vas mnogo toga zavisi kada su u pitanju odnosi u kuci. Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Vage u poslovnom smislu. Budite uporni da isterate pravdu. 

Ribe 

Danas Mesec pokrece Vase emocije i bićete veoma ponosni na sebe i svoje saradnike i prijatelje. Odnos sa ljudima oko vas je danas veoma iskren i otvoren. Čuvajte se lažnih informacija. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading