Dnevni HOROSKOP za SUBOTU 26. novembar: Bikovi, probajte da ostanete SMIRENI, Device očekuje vas interesantan RAZGOVOR

Vesti 25.11.2022 20:04 0

Proverite da li že vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU 26. novembar: Bikovi, probajte da ostanete SMIRENI, Device očekuje vas interesantan RAZGOVOR

Shutterstock

Ovan 

Današnja situacija u kući je veoma napeta zbog sukoba koji se nastavlja od ranije. Potrudite se da držite do sebe i da ne menjate svoj stav. Mogući problemi sa stomakom. 

Bik 

Tokom dana ste veoma neraspoloženi zbog tuđih problema. Nemojte dozvoliti da vas drugi nerviraju zbog njihovih zahteva i problema. Partner očekuje previše. 

Blizanci

Subota je dan kada možete da odmarate ali vi ćete tokom celog dana da se bavite poslom i poslovnim obavezama. Vi ste osoba koja ne ume da odmara. Glavobolja. 

Rak 

U narednih nekoliko dana bićete opterećeni sobom i svojim potrebama i željama koje niko ne želi da poštuje. Potrudite se da posmatrate sebe i svoj život drugačije. 

Lav 

Sunce je u dobrom aspektu sa vasim Suncem i to vam stvara osećaj slobode i spoznaje koliko ste sebi nedostajali. Posebno povedite računa o mogućoj prehladi. Zdravlje je na prvom mestu. 

Devica 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva posebno kada je u pitanju poslovna informacija. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i imaćete veoma zanimljiv razgovor. 

Vaga 

Dan počinje veoma stresno zbog uticaja drugih ljudi i njihovih zahteva. Gledajte sebe i ostavite da drugi sami rešavaju svoje probleme. Ono što vas se ne tiče, nemojte dozvoliti da vas zanima. 

Škorpija 

Vaša energija je prejaka i danas je najbolje da budete sami tokom celog dana . Osoba u znaku Device vam je velika poslovna satisfakcija i imaćete veoma zanimljive razgovore u narednih desetak dana. 

Strelac

Za ovaj vikend je najbolja varijanta da otputujete negde sa partnerom i da se odmorite. Previše ste posvećeni poslu i nemate pauze i odmora. Potrudite se da se dobro emotivno odmorite. 

Jarac 

Ovo je dan kada bi trebalo da se pozabavi te stvarima iz prošlosti. Ovo se najviše odnosi na vaš odnos sa partnerom koji već neko vreme nije onakav kakav bi trebalo da bude. 

Vodolija

U narednih nekoliko dana povedite računa o tome šta pričate i kome. Situacija u kući je veoma zanimljiva jer ćete saznati neke nove stvari koje do sada niste znali. Ljubavna podrška stize u pravo vreme. 

Ribe 

Do kraja dana povedite računa o tome koliko sebe dajete drugima jer Mesec govori o veoma nestabilnim odnosima između vas i partnera. Ako ne pristanete na kompromis, možete izgubiti mnogo toga u međusobnom odnosu. 

Komentari (0)
Loading