Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 28. novembar: Rakovi, posao vam je na KLIMAVIM nogama, Bikovi, očekujte veliku PODRŠKU

K.Ć. Vesti 27.11.2022 19:45 0

Pogledajte da li će zvezde biti na vašoj strani

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 28. novembar: Rakovi, posao vam je na KLIMAVIM nogama, Bikovi, očekujte veliku PODRŠKU

Shutterstock

Ovan 

Početak dana je pod uticajem emocija i to je zbog ljubavnih problema koje niste dovoljno razrešili. Tvrdoglavo ponašanje vam šteti u vezi posla i svih komunikacija na poslu. 

Bik 

Komunikacija sa osobom u znaku Lava nosi očigledne probleme koje ne možete sami da rešavate. Potražite pomoć i podršku od nekog ko vas dobro poznaje i u koga imate poverenje. 

Blizanci

Vaša emotivna veza je veoma napeta zbog vašeg mišljenja i ponašanja. Do kraja dana vodite računa o tome koliko ste iskreni prema sebi i drugima. Zubobolja. 

Rak 

Do kraja dana vodite računa o tome šta je potrebno reći u vezi posla. Osoba u znaku Device vam je podrška ali to vam nije dovoljno da se osecate stabilno i srecno. 

Lav 

Ovo je savršen dan da se vidite sa ljudima koji su vam veoma bitni. Od te podrške vam zavise dalji poslovni planovi. Moguci problemi sa stomakom do kraja dana. 

Devica 

Tokom dana obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i taj problem se može odraziti na sve segmente života. Najvažnije je da iz kontrolišete svoje zdravlje. 

Vaga 

Današnji dan počinje pod velikim uticajem dobrih vesti od strane osobe u znaku Jarca. Planeta Mars aktivira vaše dobre misli i donećete jako važno odluku do kraja danas. 

Škorpija

Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj razumnoj odluci. Ljubavna situacija je veoma zabrinjavajuće zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. Čuvajte se sopstvene senke. 

Strelac. 

Tokom dana imaćete nekoliko bitnih razgovara sa osobama iz vaše okoline. Budite mudri i ne govorite sve ono što mislite. Mogući problemi sa glavoboljom. 

Jarac 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će posao da se odvija posebno ako se bavite privatnim poslom. Osoba u znaku Raka mnogo nervira kada su u pitanju prijateljski odnosi. 

Vodolija 

Budite spremni na kompromis kada su u pitanju odnos sa partnerom jer drugo ništa ne preostaje. Povedite računa o mogućim problemima sa stomakom. Osoba u znaku Jarca vam je velika emotivna podrška. 

Ribe 

Situacija u kući vas deprimira i najbolje je da tokom celog dana budete u svom svetu. Ne dolazite nagle odluke pod uticajem vaših emocija jer ovo je veoma težak dan za takve stvari..

Komentari (0)
Loading