Njima INDIJSKI horoskop donosi SUDBINSKE preokrete: DVA znaka će imati mnogo POTEŠKOĆA u 2023. godini

M. G. Vesti 29.11.2022 09:59 0

U 2023. godini očekuju nas razna dešavanja, od uspeha i pobeda, do poraza i nezadovoljstva.

Njima INDIJSKI horoskop donosi SUDBINSKE preokrete: DVA znaka će imati mnogo POTEŠKOĆA u 2023. godini

Shutterstock

Ana Rusalkina, đotiš astrološkinja i vastu ekspert pisala je o tome koji horoskopskih znakovi se mogu suočiti sa teškoćama i životnim preokretima u 2023. godini. Usled planetarnih uticaja, moguće je da ih u nekim situacijama očekuje negativan trend aspekata, ali sve se može promeniti ukoliko to želimo i ukoliko smo posvećeni sebi i svom razvoju.

Za dva horoskopska znaka, objašnjava astrološkinja,mesečevi čvorovi ili planete senke Rahu i Ketu i dalje ostaju u kućama njihove, što je najvažnija tačka ličnosti prema indijskom, đotiš, horoskopu. Saznajte koja dva horoskopska znaka očekuju najveći preokreti u 2023. godini:

Ovan

Potreban vam je, promene, svetlo samootkrivanje, publicitet i ambicija. Problem je u tome što se to može desiti kroz otežane događaje. Postoji rizik od straha koji vas sprečava da se oslobodite svog starog i otvorite se novom. Teško vam pada izlazak iz zone komfora. Može doći do poteškoća sa partnerom - osećaj da je ljubav u monotoniji, sve je isto, osećamod a veza ne može više da se razvija. Moguće je da će ovaj osećaj proći ako zajendički radite na vašoj vezi. Ovo je dobra šansa za produbljivanje odnosa upravo u smislu duhovne bliskosti, poverenja, prihvatanja jednih drugih.

Vaga

Imate suprotnu situaciju u odnosu na Ovna – sada potpuno zaboravljate na sebe, kao da prestajete da postojite, a sva vaša pažnja je prikovana za partnera, budućeg partnera, poslovnog partnera. Ako se tako nastavi, onda ćete izgubiti ne samo njih, već i sebe zajedno sa njima. Divno je da se posvetite drugima, pomognete, pokažete ljubav, ali ne smete potpuno zaboraviti na sebe. Ovo je vreme da shvatite sebe kao celovitu osobu koja može da bude srećna i potpuna kako u paru, tako i sama, kako u velikom društvu, tako i sama sa sobom.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading