Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 28. oktobar: JARČEVI pazite šta danas izgovarate, a BLIZANCI, VODOLIJEi RIBE danas se čuvajte jednog znaka zodijaka

Vesti 28.10.2021 07:59 0

Dobro pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za ČETVRTAK, 28. oktobar: JARČEVI pazite šta danas izgovarate, a BLIZANCI, VODOLIJEi RIBE danas se čuvajte jednog znaka zodijaka

Shutterstock

 

Ovan 

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na svoje ponašanje jer će vam partner zameriti komunikaciju. Poslovna situacija je stabilna. Zdravlje vas malo opterećuje. 

Bik 

Budite posvećeni sebi i svojim potrebama jer na taj način štitite sebe od negativnog uticaja drugih. Do kraja dana stižu vam povoljne vesti iz inostranstva. Moguća glavobolja. 

Blizanci

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi poslovne saradnje. Ljubavna situacija je komplikovana i zategnuta. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Jedna osoba u znaku Lava vam predstavlja problem što se tiče posla.  Tokom današnjeg dana probajte da razrešite taj odnos. Ljubavna situacija vas umiruje. Mogući problemi sa kolenima. 

Lav 

Ovo je idealan dan da se posvetite poslovima koje niste završili. Važno je da vodite računa o rokovima. Partner vam je velika podrška. Zdravstvena situacija je povoljna. 

Devica 

Sami ste sebi najveći kritičar i to se danas odražava na poslovnu situaciju. Problem sa novcem rešavate preko osobe u znaku Lava. Zdravlje vam je stabilno. 

Vaga

Previše ste okupirani problemima partnera i ne postižete da se pozabavite svojim potrebama. Porodični problemi vas okupiraju. Zdravlje vam je nestabilno obratite pažnju na imunitet. 

Škorpija

Budite dovoljni sebi i ne tražite podršku od drugih saradnika. Vaša situacija u vezi ljubavi je veoma komplikovana. Ništa ne može na silu. Više spavanja. 

Strelac 

Do kraja dana muči vas nešto što niste izgovorili na vreme u vezi posla. Osoba u znaku Ribe vam je velika podrška u poslovnom krugu. Partner je nezadovoljan vašom reakcijom. 

Jarac 

Velika snaga se nalazi u vašim rečima i to posebno oseća partner. Na poslovnoj strani dominira vaša reč. Čuvajte se ogovaranja u krugu porodice. 

Vodolija

Tvrdoglavo se ponašate i odbijate da se prilagodite novim poslovnim uslovima. Tokom današnjeg dana čuvajte se osobe u znaku Ovna jer preteruje sa svojim zahtevima. Zdravlje je veoma stabilno. 

Riba 

Vaša situacija na poslu je veoma uobičajena, ali vi ćete unositi neke potrebne promene. Osoba u znaku Ovna vam to zamera. Ljubav je u drugom planu. Mogući problemi sa grlom. 

Komentari (0)
Loading