ASTRO kalendar za DECEMBAR: Obratite pažnju na ovih SEDAM datuma, tri znaka donose NAJVAŽNIJE odluke baš na OVAJ dan!

Vesti 30.11.2022 14:20 0

Najveće promene će se odvijati na ljubavnom polju

ASTRO kalendar za DECEMBAR: Obratite pažnju na ovih SEDAM datuma, tri znaka donose NAJVAŽNIJE odluke baš na OVAJ dan!

facebook Nena Janković, Shutterstock

Energija planeta u toku meseca decembra je veoma aktivna. Već 6. decembra Merkur menja znak i ulazi u znak Jarca, gde se totalno menja način razmišljanja i komunikacije. Možemo pokrenuti nove poslovne planove, doneti stabilne poslovne odluke posebno za osobe koje su rođene u znaku Jarca i U znaku Škorpije. 

Već 8. decembra Pun Mesec u znaku Blizanaca donosi kulminaciju emocija i ishitrenih odluka.

Ljubavna situacija je veoma nestabilna za sve promenljive znakove: Blizanci, Strelčevi, Ribe i Device. Pun Mesec u Blizancima je uvek veoma neprijatnost kada su u pitanju emotivni odnosi sa najbližima. 

10. decembra Venera, planeta ljubavi i ljubavnih odnosa prelazi u znak Jarca gde će sve biti pod uticajem karme i karmičkih odnosa. Kada su u pitanju stabilni ljubavni odnosi, partneri će medjusobno jedne druge optuživati za probleme iz prošlosti a oni koji su slobodni - oni će biti pod najezdom bivših ljubavi. Ovo nije povoljan period da se obnavlja ono što nije valjalo. 

12. decembra Merkur kreće u svoju retrogradnu senku što nagoveštava potrebu da se svi dobro i detaljno preispitamo kuda idemo i kuda smo se zaputili. Ovo najvise se odnosi na Jarčeve i Rakove. 

20. decembra je veliki dan jer Jupiter napušta konačno znak Ribe i prelazi po drugi put u znak Ovna. U ovom znaku Jupiter će se zadržati do 16. maja 2023. Ponovni ulazak Jupitera u Ovnu donosi poziv na hrabre i nove odluke gde smo uključeni mi lično jer vladar Ovna je Mars koji uvek je poziv na inicijativu koju pokrecemo samostalno. Hrabro. Odvažno. 

ASTRO kalendar za DECEMBAR: Obratite pažnju na ovih SEDAM datuma, tri znaka donose NAJVAŽNIJE odluke baš na OVAJ dan!

Shutterstock

 

 

21.12  Sunce ulazi u znak Jarca i počinje  zvanično najveseliji period godine, kada proslavljamo novogodišnje praznike, dolazi zima. Ovaj period posebno je važan za sve Jarčeve koji proslavljaju svoje rodjendane, a oni koji imaju podznak u znaku Jarca imaju veoma aktivan period kada mogu doneti važne životne odluke. 

23. decembra je Mlad Mesec u znaku Jarca pod uticajem Saturna koji vlada ovim Mesecom. Poruka ovog Meseca je započeti nove poslovne saradnje posebno za zemljane znakove : Bikove, Device i Jarčeve. Njima je dobro postavljeno da se bave poslom koji su skoro pokrenuli.  Mlad mesec donosi mogućnost da napravimo idealan plan za narednu novu godinu. 

29. decembra Merkur kreće retrogradno, što govori o komunikaciji koja će biti veoma usporena i na mnoge načine blokirana. Merkur u Jarcu je veoma komplikovan način razmišljanja, posebno negativno će se odraziti na Rakove, Vage i Ovnove. 

 

 

Komentari (0)
Loading