Dnevni horoskop za SUBOTU, 3. decembar: Blizanci, nemojte NAGLO da reagujete, jedan ZNAK ima problema sa STOMAKOM

Vesti 02.12.2022 18:30 0

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za 3. decembar

Dnevni horoskop za SUBOTU, 3. decembar: Blizanci, nemojte NAGLO da reagujete, jedan ZNAK ima problema sa STOMAKOM

Shutterstock

Ovan 

Danas je dan kada je potrebno da se odmorite naročito kada su u pitanju odnosi sa drugima. Povedite računa i o zdravlju jer su mogući problemi sa stomakom na nervnoj bazi. 

Bik

Danas je idealan dan da se okrenete sebi svojim potrebama, a posebno druženju sa ljudima van posla. Ljubavna situacija je napeta, ali nemojte dozvoliti da vas to deprimira.

Blizanci

Voljena osoba je veoma nestabilna i donosi nagle odluke. Nemojte naglo reagovati jer nije do vas. Do kraja dana dobićete interesantne vesti u vezi osobe iz inostranstva. 

Rak 

Mas aktivira vaše polje podsvesnih reakcija i tokom celog dana ste veoma nestabilno raspoloženi. Mogući problemi na relaciji sa partnerom zbog vašeg ljubomore. 

Lav 

Vasa borbenosti dramatično ste danas veoma aktuelna zbog odnosa sa drugim ljudima. Poslovna situacija se stabilizuje ali eto vama veoma teško da prihvatite. Čuvajte se prehlade. 

Devica 

Bićete pod jakim utiskom zanimljivo je stan osobe u znaku blizanaca. Nemojte dozvoliti da vas to previše za okupira gledajte da odradite sve ono što je do vas. 

Vaga 

Komunikacija sa ukućanima je veoma štura i to vas može veoma pogoditi. Budite svesni sebe i svoje želje da uvek ugađate drugima. Problemi sa kičmom. 

Škorpija 

Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera i njegove potrebe da budete bolje i da više napredujete u psihološkom smislu. Morate da sagledate stvari sa više strana mada vi trenutno nemate volje za to. 

Strelac 

Novi dan je nova prilika da se odredjene stvari promene posebno iz ugla odnosa sa partnerom. Budite uporni i strpljivi kada su u pitanju odnosi sa porodicom jer najbolje dolazi uvek u miru. 

Jarac 

Do kraja ovog dana bićete pod jakim utiskom voljene osobe i to će vas držati nekoliko dana. Osoba u znaku Lava vam je velika prijateljska podrška i najbolje je da slušate savet drugih koji vam žele dobro. 

Vodolija 

Tokom današnjeg dana očekujte povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovne saradnje. Nemojte odbijati pomoć od strane partnera jer vam to može mnogo olakšati posao. 

Ribe 

Mesec vam daje mogućnost da se okrenete sebi i svojim potrebama i željama. Pokušajte da se koncentrišete na sve ono što vam je promaklo prošle nedelje u vezi zdravlja. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading