Dnevni horoskop za NEDELJU, 4. decembar: Škorpije će biti UZBUĐENE jer očekuju LEPE vesti, jedan ZNAK mora da poradi na KOMUNIKACIJI sa partnerom

Vesti 03.12.2022 18:15 0

Saznajte da li će vam zvezde biti naklonjene

Dnevni horoskop za NEDELJU, 4. decembar: Škorpije će biti UZBUĐENE jer očekuju LEPE vesti, jedan ZNAK mora da poradi na KOMUNIKACIJI sa partnerom

Shutterstock

Ovan 

Poslovna situacija vas danas pritiska i ako je slobodan dan. Probajte da se dobro organizujete i da posao ipak ostavite  za ponedeljak. Problemi sa glavoboljom. 

Bik 

Venera aktivira naše polj ljubavnih odnosa i nećete moći baš lako da zaobiđete sukob. Najvažnije je da sačuvate svoj unutrašnji mir. Situacija se popravlja do kraja dana. 

Blizanci 

Mars u vašem znaku pokreće dodatnu energiju koja vam baš fali ovih dana. Do kraja dana pokrenite sebe kada su u pitanju odnosi sa partnerom i ako vam nije do toga. Ljubav je lek. 

Rak 

Do kraja dana bićete optereceni sobom i svojim potrebama i željama jer niste uspeli da se dovioljno odmorite. Ljubavna podrška vam je velika stvar u vezi ali danas je necete dobiti. 

Lav 

Mesec aktivira vaše polje emotivnih odnosa i bićete pod jakim uticajem onoga što se dešava unutar vaše kuće. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa stomakom. 

Devica 

Do kraja dana bićete pod veoma negativnim uticajem vašeg partnera jer on oseća veoma negativnu emociju prema vama danima. Pokušajte da razumete šta stoji iza svega toga i da kroz razgovor doprete do svog partnera. 

Vaga 

Tokom dana bićete veoma uzbuđen i zbog situacije koje se dešavaju u vašoj porodici. Mlađi član porodice donosi veliku odluku i vi ste mu "vetar u leđa". Što se tiče odnosa u ljubavi veoma ste zatvoreni za bilo kakve razgovore. 

Škorpija

Situacija na planu posla vas dodatno inspiriše i tokom dana ćete biti veoma uzbuđeni zbog svega onoga što vas čeka narednih desetak dana. Osobe u znaku Lava želi da razgovara sa vama ali bi joj ne dajete priliku. 

Strelac

Sve ono što ste planirali u vezi ljubavi danas "pada u vodu" zbog loše komunikacije sa partnerom. Pokušajte da se koncentrišete na ono što treba da saopštite i da partnera naterate da drugačije razmišlja. 

Jarac 

Ovo idealan dan da ostanete kući i da odmarate maksimalno jer vas čeka veoma naporan period do kraja meseca. Bićete pod jakim uticajem mogućih problema sa zubima. 

Vodolija

Danas ste veoma nestabilni po pitanju emocija i ono sto oseĆate prema drugima. Čas vam je lepo, čas vam je grozno sa samim sobom, do kraja dana ćete biti veoma nejasni sebi i zbog čega je sve tako. Mogući problemi sa kičmom. 

Ribe 

Do kraja dana ste veoma čudno raspoloženi i nije vam jasno šta se dešava sa vama i sa osobom u znaku Lava. To je neko novi u vašem životu i ne znate kako da se nosite sa tom energijom te osobe. Budite strpljvi. 

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading