Dnevni HOROSKOP za PETAK, 29. oktobar: Danas će zvezde biti naklonjene JEDNOM ZNAKU, a RIBU očekuju VELIKE stvari!

Vesti 29.10.2021 08:59 0

Nekome danas ništa od ruke ne ide!

Dnevni HOROSKOP za PETAK, 29. oktobar: Danas će zvezde biti naklonjene JEDNOM ZNAKU, a RIBU očekuju VELIKE stvari!

pixabay

 

Ovan 

Vaša poslovna  situacija je komplikovana, od vaše komunikacije zavisi nastavak saradnje. U krugu porodice pokreću se novi problemi. Zdravstvena situacija je stabilna. 

Bik 

Današnji dan je bitan je ćete imati sastanke koji su izuzetno važni za vašu poslovnu budućnost. U toku današnjeg dana važnije vesti iz inostranstva u vezi porodice. 

Blizanci

Emotivno ste preopterećenu ljubavnim odnosima. Do kraja dana potrudite se da popravite situaciju. Poslovne strane vam stižu povoljnije vesti, zvezde su vam naklonjene. 

Rak 

Danas je preopterećeni svojom zdravstvenom situacijom jer se osećate već nekoliko dana loše. Pokušajte da se fokusirati na problem. Osoba u znaku Lava vam je izuzetna prijateljska podrška. 

Lav 

Do kraja dana vas očekuju dva razgovora na poslovnoj strani u vezi buduće saradnje. Partner vam je velika prepreka da ostvarite svoje planove. Potrudite se da se držite sebe i svojih emocija. 

Devica

Danas je jedan od onih dana kada bi najradije ostali kući jer vam ništa ne ide po planu. Potrudite se da se relaksirate u popodnevnim časovima. 

Vaga 

Biće veoma važno da se opredelite u kom pravcu ide posao koji ste započeli. Jako vam je bitna podrška partnera. Do kraja dana mogući problemi sa glasnim žicama. 

Škorpija 

Tokom današnjeg dana mogući su sukobi sa osobom u znaku Ovna u vezi novca. Potrudite se da se ne nervirate previše. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Ovo je dan za prihvatanje nekih obaveza od kojih bežite već neko vreme. U ljubavnom odnosu ste veoma dominantni. Mogući problemi sa spavanjem. 

Jarac 

Tvrdoglavo danas branite sve ono što ste pričali pre neki dan u vezi posla. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna konkurencija. Zdravlje je stabilno. 

Vodolija 

Započnite razgovor sa partnerom u vezi novih zajedničkih planova. Poslovna situacija je stabilna i nije potrebno da se toliko brinete. Mogući problemi sa kičmom. 

Ribe 

Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice. Biće to veoma veliki dogadjaj koji ste dugo čekali. Ljubav je stabilna. 

Komentari (0)
Loading