Dnevni horoskop za UTORAK, 6. decembar: Ovnovi, ljubavna situacija NE IDE po planu, Lavovi, muče vas ZDRAVSTVENI problemi

Nena Janković Vesti 05.12.2022 19:15 0

Evo šta vam zvezde poručuju za danas

Dnevni horoskop za UTORAK, 6. decembar: Ovnovi, ljubavna situacija NE IDE po planu, Lavovi, muče vas ZDRAVSTVENI problemi

Shutterstock

 

Ovan

Vodite računa onome što pričate je li možete biti pogrešno shvaćeni. Ljubavna situacija vam ne ide kako ste vi ocekivali. Naučite da budete u balansu sa sobom i svojim odlukama. 

Bik 

Materijalna situacija vam je veoma nestabilnom i to vas dovodi do ludila. Koncentriši se na posao i pronađite način da sve to prevaziđete uz sopstveno zalaganje. Problem sa pritiskom. 

Blizanci

Vaša situacija je veoma neizvesna jer na poslu vam ne ide onako kako ste zacrtali. Veoma ste tvrdoglavi i nećete da pristanete na nikakve kompromise. Do kraja dana vodite računa o ljubavnim odnosima. 

Rak 

Mesec aktivira vaše polje novce i nemate mogućnost da budete zadovoljni sa novcem. Potrudite se da ne zavisite od drugih posebno kada je u pitanju odnos sa partnerom. Problemi sa kičmom. 

Lav

Ovo je veoma napet period posebno za one lavove koji imaju mlađu decu. Veoma ste nervozni i to zahvaljujući vašoj potrebi da dramatizujete sve oko sebe. Obratite pažnju na stomak. 

Devica 

Ovo što se dešava na poslu nije vama prvi put i posmatrajte stvari mudro. Nemojte doneti nagle odluke jer možete se kajati kroz par dana. Budite ponosni na svoj odnos sa nadređenima. 

Vaga

Poslovna situacija vam je veoma zategnute i probajte da se distancirate od ljudi koji negativno utiču na vas. Ljubavna strana vam je nestabilna ali vas to mnogo ne uzbuđuje. 

Škorpija 

Do kraja nedelje imaćete mogućnost da poslovno napredujete samo ako to želite. Budite čvrsti i istrajni u onome što pokušavate već neko vreme kada su u pitanju odnosi u porodici. 

Strelac 

Danas ste veoma negativno raspoloženi zato što ne umete da izađete iz ljubavnog kruga koji vam ne prija. Osoba u znaku Jarca vam zamera što ne umete da se izborite za sebe kada su u pitanju odnosi u firmi. 

Jarac 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo i to veoma umara. Pokušajte da se koncentrišete na ono što vam je zaista važno i neće biti nikakvih problema. Ljubav je na " klackalici ". 

Vodolija 

Ovo je veoma nejasan dan jer vam se dešavaju jako čudne stvari koje ne razumete. Pokušajte da se dobro organizujete kada su u pitanju odnosi u firmi jer od vas zavisi mnogo toga. 

Ribe 

Do kraja dana pokušajte da se dobro odmorite jer vas prati veliki umor već neko vreme. Situacija u krugu porodice vam je veoma nestabilna jer niste doneli neki odluke na vreme. 

Komentari (0)
Loading