Četiri najgore astro kombinacije: Ma koliko se trudili, veza im je osuđena na propast

Jelena Vukelić Vesti 07.02.2024 15:03 1

Neki horoskopski znaci su toliko različiti da nikako ne mogu da ostanu zajedno

Četiri najgore astro kombinacije: Ma koliko se trudili, veza im je osuđena na propast

Shutterstock

Kao što prema Zodijaku postoje parovi koji su posebno dobra kombinacija za ljubav, tako, tvrde astrolozi, ima i onih čija je veza osuđena na propast.

Ovan i Škorpija

Ovnom i Škorpijom vlada planeta Mars. Ako se vole, vole se nasilno i beskompromisno, s puno strasti. Ipak, iako im je vladar isti, predstavnici ovih znakova Zodijaka previše su različiti da bi preživeli na duge staze. Ovan je spontaniji, lako gori i eksplodira, a njegova iskrenost u tim trenucima zna da bude nepodnošljiva. Za razliku od njega, "otrovne" Škorpije čekaju priliku da "uzvrate" uslugu, ali na podmukao i  način, što Ovan nikako ne može da toleriše.

Blizanac i Jarac

U početku mogu da budu zanimljivi jedno drugom. Kako vreme počne da odmiče, kreće obostrano nerviranje do te mere da im veza postaje nepodnošljiva. Jarac puno pažnje posvećuje planiranju, preciznosti i redu, a Blizanci su spontani, razigrani, ishitreni i često vrlo neodgovorni. Prosto, toliko su različiti da posle nekog vremena pucanje veze postaje neizbežno.

Rak i Vodolija

Rak je duboko emotivan i želi da se oseća sigurno i zaštićeno, dok je Vodolija posvećena celom svetu. Rak sebično traži vreme i pažnju Vodolije, što nju počinje da nervira jer ima druge prioritete. U toj situaciji Rak će biti povređen, a Vodolija zbunjena. Rak će se povući u sebe, a Vodolija će to shvatiti kao jasan znak da treba da napusti vezu.

Devica i Strelac

Strelac voli da radi ono što mu u tom trenutku odgovara, a da ne napravi jasan plan. Sklon je da zanemari obveze i da ih podredi svom uživanju. Devica je sušta suprotnost svemu tome, kod nje je sve jasno isplanirano i obaveze su ispred svega. Šokirana je hirovima i avanturama Strelca, pa će dati sve od sebe da ga obuzda, što će on shvatiti kao da ga "guši" i kontroliše njegovu slobodu. U toj situaciji jedino što je zagarantovano je raskid, zbog nepremostivih razlika.

Komentari (1)
Loading
SKORPION - AUSTRIA
29.10.2021 15:52

Ovan (zena) i Skorpion (muskarac) pasu samo u sexu zajedno,inace ne pasu zajedno jer sta oba tvrdoglava.