Dnevni horoskop za NEDELJU, 31. oktobar: Device, dobijate važne INFORMACIJE s posla, Rakovi, desiće se ono što dugo izbegavate!

Vesti 31.10.2021 08:30 0

Proverite kojim znakovima je danas definivitivno "dobar dan"

Dnevni horoskop za NEDELJU, 31. oktobar: Device, dobijate važne INFORMACIJE s posla, Rakovi, desiće se ono što dugo izbegavate!

Pexels

Ovan 
Danas je veoma bitna vaša posvećenost ljubavnoj strani jer partner očekuje mnogo toga od vas. Zdravlje je stabilno i to vam je jako važno jer ste dugo patli od hroničnog umora. 


Bik 
Današnji dan je dan koji ćete posvetiti svojima i svojoj porodici. Potrudite se da budete u toku dešavanja u vezi novih porodičnih planova. Zdravlje je stabilno. 


Blizanci 
Tokom dana pretežno ćete imati dobre informacije u vezi prijatelja i ljubavi. Bićete spremni da se pokrenete u vezi novog poslovnog puta. Problem sa kičmom. 


Rak 
Obratite pažnju na pritisak i srce jer moguce tokom dana da se emotivno uznemirite zbog nekih porodičnih odnosa. Partner vam je jako važna podrška. 


Lav 
Tokom današnjeg dana bićete spremni da se javite osobi koju izbegavate. To je osoba koja je u znaku Jarca. Poslovna vam je podrška ali imate veliku tremu. 

Devica

Do kraja dana dobijate  nove poruke od zaposlenih i ljudi sa kojima poslovno saradjujete. Budite spremni na kompromis. Zdravlje je odlično. 


Vaga 
Tokom današnjeg dana bićete spremni da se organizujete za neki vid opuštanja sa prijateljima. Priuštite sebi mogućnost zabave i opuštanja. Problemi sa kičmom. 


Škorpija 
Vaša privatnost vam je veoma bitna, ali nećete moći da je u potpunosti sakrijete. Članovi porodice su veoma radoznali i baš vas opterećuju. Zdravlje je odlično. 


Strelac 
Ovo je dan za opuštanje ali imate iznenadne goste i morate se posvetiti njima. Zbog toga ste dodatno nervozni. Pokušajte da se ne nervirate. 


Jarac 
Danas ste veoma mudri i donećete nove odluke u vezi budućeg posla. Ljubavna situacija je veoma specifična. Partner ne podnosi laž. Glavobolja. 


Vodolija 
Do kraja dana očekujte lepe vesti iz inostranstva. Moguće je da će vas kontaktirati osoba u znaku Jarca zbog novca.  Problemi sa kičmom. 


Riba
Tvrdoglavo branite svoje odluke i rešenja posebno u krugu porodice. Bićete spremni da pokrenete konkretne korake u vezi vašeg ljubavnog odnosa. 
 
Komentari (0)
Loading