Ovaj DATUM je najgori za VENČANJE u 2023. godini: Desiće se UŽASNE svađe, bolje izaberite JEDAN od ova TRI

Vesti 01.01.2023 20:20 0

Saznajte koji su najbolji, a koji najgori dani za uplovljavanje u bračnu luku 2023. godine.

Ovaj DATUM je najgori za VENČANJE u 2023. godini: Desiće se UŽASNE svađe, bolje izaberite JEDAN od ova TRI

Shutterstock

Ako planirate venčanje sledeće godine, astrolozi tvrde da su tri datuma posebno srećna za sklapanje braka, dok bi jedan mogao da se pokaže i prilično nepovoljan. 

Najsrećniji datumi

14. oktobar 2023

Na današnji dan dešava se pomračenje Sunca. Mesec i Sunce biće u diplomatskoj Vagi, znaku partnerstva i ravnoteže, što će doneti preko potrebnu harmoniju u bračni život. Prstenasto pomračenje čini ovaj datum jedinstvenim, jer se ova vrsta pomračenja dešava samo jednom godišnje ili svake dve godine.

5. februar 2023. godine.

Ne samo da je na ovaj datum Mesec pun, što je poseban blagoslov, već se 5. februara 2023. godine ni jedna planeta ne kreće retrogradno. Period punog meseca kada se sve planete kreću direktno je posebno srećan za početak braka i zajedničkog života.

17. jula 2023. godine

Parovi koji ističu porodicu i decu trebalo bi da razmisle o venčanju 17. jula. To je datum kada će Mesec i Sunce biti u Raku, što ukazuje na neraskidivu ljubavnu vezu. Ovi parovi će ostvariti blisku vezu punu harmonije i zajedništva.

Najnesrećniji datum

2. septembra 2023. godine

Ako postoji datum koji treba da izbegavate da se venčate, to je 2. septembar 2023. To je zato što će Merkur ovog dana biti retrogradan, što može uticati na komunikaciju između para. Ali Venera, Saturn, Uran, Neptun i Pluton takođe će biti retrogradni. Jedina planeta koja će se kretati direktno je Mars, planeta rata i akcije, što može ukazivati na česte svađe.

Komentari (0)
Loading