Ovan - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 19.12.2022 20:00 0

Evo šta čeka Ovnove u 2023. godini na svakom polju

ovan

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Ovnove na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

Kada je u pitanju poslovna strana, velika odluka ih čeka tokom januara. Januar će biti jako intenzivan što se tiče posla i aktivnosti. Najvažnije je imati dobar start i biti dobro organizovan. Kritičan period što se tiče posla je period od septembra do novembra jer su tada mogući sukobi sa ljudima sa kojima direktno Ovnovi sarađuju, posebno kada su u pitanju kvalitetne saradnje. U ovom slučaju savet jeste da se dobro razmisli o svim koracima tokom avgusta. Nijednu odluku ne treba donositi preko noći. Novčana situacija je stabilna, od maja do septembra je moguće povećanje zarade kroz posao i kroz saradnju sa inostranstvom. 

Ljubav 

Kada su u pitanju odnosi sa partnerom, od januara do marta moguća je manja kriza zbog loše komunikacije ili nerazumevanja. Partner očekuje mnogo više od onoga što je Ovan spreman da pruži. Najvažnija lekcija za Ovnove u ovom periodu jeste da prihvate da i drugi imaju pravo na svoje emocije i na svoje mišljenje. Tokom leta moguće su krupne odluke posebno za one pripadnike ovog znaka koji su slobodni. Novi Ovnovi će napraviti iznenadne ljubavne odluke i samim tim će iznenaditi okolinu, ali i sebe. Do kraja godine svi Ovnovi mogu računati na stabilizaciju emotivnih odnosa, najviše oni Ovnovi koji imaju podznak u Devici ili u Jarcu. 

Zdravlje 

Kada su u pitanju zdravstveni aspekti mogući su problemi hroničnog tipa. Najvažnije voditi računa o svemu onome što je hronično jer to može da se uveća, naročito tokom proleća. Važno je voditi računa o unutrašnjem aspektima zdravlja naročito za starije pripadnike ovog znaka. Tokom oktobra moguće su manje emotivne blokade koje se mogu odraziti na svakodnevno raspoloženje. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading