Škorpija - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 26.12.2022 19:30 0

Evo šta čeka Škorpije u 2023. godini na svakom polju

žena

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Škorpije na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

Za mnoge Škorpije ovo je jedna od bolje godina posebno kada je u pitanju posao i karijera. Neke Škorpije će imati ponudu da promene posao i to preko osobe u znaku Lava ili Ovna. To bi bio posao koji se odnosi na inostranstvo ili na mogućnost poslovnog putovanja zbog posla. Neke Škorpije mogu biti veoma dobro raspoložene za otvaranje privatnog posla što im može biti veoma uspešno ako uključe svog partnera ili nekog člana porodice. Od maja do kraja godine Jupiter ulazi u znak Bika i donosi im mogućnost problema sa sudom ili aktiviranje sudskog procesa. Do kraja godine najvaznije je da budu u skladu sa sobom i sa svojim poslovnim planovima. 

Ljubav

Za mnoge Škorpije ovo je veoma nestabilna godina posebno od maja do novembra. U tom periodu stabilne veze mogu biti itekako poljuljane zbog ljubomore i zbog ljubomornih ispada samih Škorpija. Savetuje se da povedu više računa o tome kako izražavaju emocije jer to može imati velike posledice na kvalitet odnosa. Kod onih koji imaju podznak u znaku Lava ili u znaku Vodolije može doći do velikih razočarenja i problem u komunikaciji. Jako je važno u ovim momentima biti razuman racionalan i ne donositi nagle odluke. Kada su u pitanju slobodne Škorpije, Saturn u znaku Ribe od marta do jula pokreće nove ljubavne opcije, odnosno mogućnost da upoznaju osobu sa kojom bi mogli da stvore nešto ozbiljnije. To je osoba koja može biti rođena u znaku Jarca ili Device, iza sebe ima veoma traumatičan životni period. Ali je uz emocije koje može da pokrene kod Škorpije, ta ljubav može da ih preokrene i pokrene na veoma strastven način. 

Zdravlje

Ova godina je veoma stresna jer donosi promene i velika prilagođavanja pa zbog toga je važno sačuvati mentalnu snagu i unutrašnju energiju. Pluton menja znak i prelazi u znak Vodolije što će Škorpijama doneti nagle preokrete posebno kada su u pitanju odnosi u kući. Važno sačuvati sebe i svoj unutrašnji mir. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading