Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 1. NOVEMBAR: Rakovi, IZBEGAVAJTE sukobe, Ovnovi, dan je stvoren za povoljnu poslovnu saradnju

Vesti 01.11.2021 09:00 0

Početak novembra pojedinima donosi sreću i povoljne vesti

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 1. NOVEMBAR:  Rakovi, IZBEGAVAJTE sukobe, Ovnovi, dan je stvoren za povoljnu poslovnu saradnju

Shutterstock

 

Ovan

Ovaj dan za vas savršen da završite stvari vezane za posao. Potrudite se da ne ulazite u sukob sa članovima porodice. Zdravlje je pod kontrolom. 


Bik 
Danas ste previše okupirani nepotrebnim stvarima posebno kada je u pitanju ljubav i emotivnost. Tvrdoglavo branite osobu u znaku Ovna što se tiče posla. Problemi sa kostima. 


Blizanci
Vaša energija je danas veoma jaka pa utičete na sve ljude oko sebe. Partnerski odnosi je u stagnaciji jer partner ne razume vaše odluke. Problemi sa kičmom. 


Rak 
Do kraja dana mogući su sukobi u krugu porodice koji će veoma negativno uticati na vas. Okrenite se sebi i ne trošite energiju na njih. Zdravlje je  odlično.


Lav
Današnji dan povetite se poslovnim partnerima jer od toga vam zavisi narednih nekoliko meseci. Partner vas veoma iskušava. Zdravlje je promenljivo. 


Devica 
Danas je posebno raspoloženi za razgovor i to će prijati vašoj partnerskoj strani. Do kraja dana obratite pažnju na vaše zdravlje jer je moguć problem sa glasnim žicama. 


Vaga 
Budite mudri i  ne donosite nagle odluke posebno kada je u pitanju poslovna strana. Okrenite se sebi i svojim potrebama što se tiče emotivnog i ljubavnog života. 


Škorpija 
Danas ćete biti u situaciji da branite osobu u znaku Ovna na poslovnoj strani. Partnerski odnos je veoma nestabilan i to osećate već neko vreme. Partner će tražiti razgovor. 


Strelac 
Vasa potreba za slobodom danas dolazi do izražaja u partnerskom odnosu. Partner je veoma nervozan zbog svoje poslovne strane. Zdravlje vam je stabilno. 


Jarac 
Porodični odnosi su veoma stabilni i to je ono što nas čini srećnim. Do kraja dana moguće pozivi iz inostranstva u vezi novca i eventualno nove poslovne prilike. Zdravlje je odlično. 


Vodolija 
Danas ste okupirani svojim zdravstvenim stanjem jer niste dobro spavali. Potrudite se da budete što više van kuće i na svežem vazduhu. Nova šansa za posao stiže vam od osobe u znaku Ovna. 


Ribe 
Današnji dan je veoma nestabilan jer sve sto se dešava nije po vašem. Bićete veoma ljuti na sebe što dozvoljavate da vas drugi energetski crpe. 
 

Komentari (0)
Loading