Dnevni horoskop za nedelju 18. decembar: Bikovi mogu da očekuju zanimljivu LJUBAVNU ponudu, Rakovi bi trebalo da se klone SVAĐE

Vesti 17.12.2022 18:00 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Strelac

Shutterstock

Ovan

Danas će ti biti veoma dobro raspoloženi posebno za razgovor sa partnerom u vezi budućih praznika. Vodite računa o načinu spavanja jer moguć je problem sa kičmom. 

Bik 

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom partnerovog predloga što se tiče putovanja. Partner vam predlaže nešto mnogo zanimljivo a na vama je da to prihvatite. Problemi sa zubima. 

Blizanci

U narednih nekoliko dana bićete pod naletom dobre energije posebno kada su u pitanju novi mogućnosti zarade. Ljubavna situacija je stabilna i tu ne treba ništa menjati. 

Rak 

Do kraja dana budite spremni na saradnju i kompromis jer je to važno za dobrobit porodice. Jedan član porodice je veoma ljut na vas zato što mu ne posvećujete dovoljno pažnje. 

Lav 

Nedelja je savršen dan da se odmorite i da se regenerišete iznutra. Situacija sa partnerom je jako pozitivna i to zahvaljujući vašoj pozitivnoj energiji koju osećate danima. 

Devica 

Danas ćete imati veoma zanimljiv razgovor sa osobom u znaku Lava i to zahvaljujući vašoj toleranciji uspećete da donesete dobre poslovne zaključke. Do kraja dana stižu vam dobre informacije u vezi zdravstvenog stanja. 

Vaga 

Ovo je veoma nestabilan period kada su u pitanju odnosi sa partnerom zato što partner pokazuje potrebu da dominira. Vi ćete se ponašati veoma defanzivno i zbog toga partner će se još više nervirati. 

Škorpija 

Danas te okrenuti sebi i svojim potrebama i to vas čini veoma zadovoljnim. Planirajte da se što više pozabavite poslovnom situacijom naročito kada su u pitanju odnosi sa osobom u znaku Jarca. 

Strelac

Do kraja dana bićete jako napeti i nervozni zato što ne možete da izrazite svoje mišljenje do kraja. Situacija sa osobom u znaku Vodolije je veoma neizvesna pa pokušajte da to razumete na najlakši mogući način. 

Jarac 

U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo zato probajte da se danas maksimalno odmarate. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i važno je da napravite dobru poslovnu saradnju. 

Vodolija 

Današnji dan ćete iskoristiti u dobre svrhe. Najbolje je da se posvetite porodici i porodičnim odnosima zato što vas to maksimalno ispunjava. Ljubavna situacija je takođe inspirativna jer partner od vas traži veliku podršku. 

Ribe

Sve što se dešava u vašem životu može da bude pogrešno shvaćeno. Pokušajte da osobu u znaku Lava maksimalno podržite i da joj date vetar u leđa svojim načinom razmišljanja. Mogući problemi sa štitnom žlezdom. 
 

Komentari (0)
Loading