Strelac - Veliki horoskop za 2023. godinu: Najtačnije prognoze za ljubav, posao i zdravlje

Vesti 27.12.2022 19:30 0

Evo šta čeka Strelčeve u 2023. godini na svakom polju

Strelac

Shutterstock

Naša astrološkinja Nena Janković donosi godišnji horoskop za 2023. godinu za svaki znak. Saznajte šta čeka Strelčeve na polju ljubavi, finansija i zdravlja.

Posao 

Kada Saturn pređe u znak Ribe, on aktivira i stvara probleme u poslovnom smislu posebno za one Strelčeve koji su tokom 2022. godine imali probleme na poslu ili imali probleme sa zakonom. Jedini savet u astrološkom smislu jeste da se Strelčevi posvete svim mogućim problemima koji se odnose na prethodnu godinu i da već u januaru 2023. godine razreše i završe sve moguće probleme. Tokom aprila predstoji jako lep poslovni period posebno za one ljude koji se bave privatnim poslom i poslovima sa inostranstvom. Tokom jeseni mogući su pozitivni poslovni preokreti za one ljude koji su željni da menjaju poslovnu sredinu. Kada posmatramo novčanu situaciju mnogo toga zavisi od inicijative sami Strelčeva. Najbolje će proći oni koji imaju podznak u znaku Bika ili u znaku Jarca jer će umeti da dobro rasporede svoj novac i svoju dodatnu zaradu. 

Ljubav 

Što se tiče ljubavnih odnosa svi. Strelčevi koji su u stabilni vezama imaće problem do kraja marta. Mars znaku Blizanaca je stvorio već velike probleme u komunikaciji tokom prošle godine. U ovih godinu dana posledica uticaja Marsa može doneti probleme koji podrazumevaju velike i suprotstavljene odnose. Mlađi Strelčevi mogu doneti odluke o prekidu odnosa ili o pauzama u vezi. Ovo se najviše odnosi ako imaju partnera rođenog u znaku Blizanaca i/ili u znaku Ribe. Ti odnosi će najviše osetiti negativne aspekte koji podstiču nerazumevanje i ljubomoru. Za one koji su slobodni, Jupiter u znaku Ovna donosi mogućnost obnavljanje veze sa osobom sa kojom su "nešto" započeli tokom 2022. godine. To će biti najbolje moguće pokrenuti tokom aprila ili tokom avgusta kada je inicijativa "u rukama" Strelčeva. 

Zdravlje 

Kada je u pitanju zdravlje mnogi Strelčevi počinju sa zdravijim načinom života pod uticajem Jupitera u znaku Ovna. Ovo najviše se odnosi na starije pripadnike ovog znaka koji mogu biti veoma okupirani svojim zdravljem kao i fizičkim aktivnostima tokom proleća i leta. Dobro je povesti više računa o mogućim prehladama tokom perioda septembra i novembra. 

Komentari (0)
Loading