DNEVNI horoskop za SUBOTU 24. decembar: Blizanci mogu da očekuju zanimljiv POZIV, a Device ljubavna iskušenja

Vesti 23.12.2022 21:09 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

DNEVNI horoskop za SUBOTU 24. decembar: Blizanci mogu da očekuju zanimljiv POZIV, a Device ljubavna iskušenja

Pexels

Ovan 

Pokušavate da nadoknadite izgubljeno vreme od prošle nedelje. Ljubavni život vam je veoma nestabilan jer unosite veoma zbunjujuće signale vašem partneru. Zdravstveno ste stabilni. 

Bik 

Danas je idealan dan da kreativno ispunite sebe i svoje potrebe. Energija vam je na zavidnom nivou i to osećaju ljudi oko vas. Povedite računa o mogućim problemima sa kičmom tokom večeri. 

Blizanci

Niste previše iskreni u odnosima sa partnerom i to se loše odražava na vaš odnos. Poslovno ste rešili da odmorite, ali imaćete zanimljiv poziv od osobe u znaku Lava. Dobro razmislite o tome šta ćete odgovoriti. 

Rak 

Najvažnije je da povedete računa o tome kakav utisak ostavljate na druge posebno kada su u pitanju porodični odnosi. Kada su u pitanju profesionalni planovi, razmišljate o saradnji sa inostranstvom intenzivno. 

Lav 

Budite mudri i nemojte otkrivati svoje planove do kraja jer u okruženju neko nije blagonaklon vama. Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima sa kostima. 

Devica 

Danas je jako važno da vodite računa o komunikaciji sa partnerom jer partner vam zamera svaku reč. Tvrdoglavo se ponašate i nije vam do objašnjenja.Moguć prekid veze na kratko. 

Vaga

Danas ćete biti nežniji i pitomiji kada su u pitanju odnosi sa partnerom što je negde i vaša priroda. U narednih nekoliko dana imaćete intenzivne konsultacije sa osobama u vezi novog poslovnog projekta. 

Škorpija

Sve više ste ubeđeni da vas neko prati u vezi poslovne situacije. Sumnjate na osobu u znaku Jarca sa kojom imate jako blisku saradnju. Pokušajte da budete strpljivi i da se sami snađete u određenim situacijama na poslu. 

Strelac 

Tokom dana jako je važno da budete koncentrisani na ono što preduzimate kao korak u vezi porodičnih obaveza. Jedan član porodice se maksimalno oslanja na vas i na vaše sposobnosti. 

Jarac 

Danas ste puni energije pa će vam to koristiti da se dobro organizujete kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Jedina prepreka tokom dana može biti odnos sa roditeljem koji vas sputava. 

Vodolija

Ovo je savršen dan da se posvetite sređivanju kućnih stvari. Imaćete dovoljno vremena da budete posvećeni partneru posebno kada su u pitanju njegovi poslovni problemi. 

Ribe 

U toku dana razmišljati intenzivno u vašem profesionalnom životu posebno kada je u pitanju razgovor koji sledi sa osobom u znaku Ovna. Probajte danas da se maksimalno opustite i da se misli usmerite na pozitivno. 
 

Komentari (0)
Loading