Dnevni horoskop za UTORAK, 27. decembar: Ovnovi, ljubavne odluke ostavite po strani, Rakovi, spremite se za dalek put

Vesti 26.12.2022 21:00 0

Dnevni horoskop za utorak

Dnevni horoskop za UTORAK, 27. decembar: Ovnovi, ljubavne odluke ostavite po strani, Rakovi, spremite se za dalek put

Shutterstock

Ovan

Najbolje je da se danas posvetite sebi i svojim potrebama i željama. Najvaznije je da se sve dešava onako kako vi osećate. Slušajte svoje emocije i misli. Ljubavne odluke odložite za koji dan. 

Bik 

Mesec je u nezgodnom aspektu sa vašim poljem zarade i to negativno utiče na vas. Zdravlje je odlično ali ipak povedite računa o tome kako se osećate i kako emocije deluju na vaše zdravstveno stanje. 

Blizanci

Danas se osećate veoma dobro jer umete da se dobro i kvalitetno organizujete. Ovo posebno važi za one koji imaju podznak u Lavu ili Ovnu. Ljubavne prepirke vas umaraju. Problemi sa zubima. 

Rak 

Danas ste veoma aktivni zahvaljujući vašoj želji da uspete poslovno i da se nametnete svima koji vam ne veruju. Do kraja dana povoljne informacije u vezi poslovnog puta. Zdravlje je odlično. 

Lav 

Današnje stanje vašeg partnera je veoma diskutabilno jer menja mišljenje previše. Vi ste pod jakim uticajem njegovog neraspoloženja. Pokrenite se malo više i gledajte sebe i svoje želje i potrebe. 

Devica 

Poslovno ste veoma dobro raspoloženi i to zbog pohvale od strane ljudi koji su jako istaknuti u poslovnoj sferi. Atmosfera u krugu porodice je veoma nestabilna i vi se osećate emotivno loše zbog toga. Pokušajte da sve ne uzimate k srcu. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva od osobe u znaku Lava. To je glas koji vam daje bolje poslovne uvide u vezi poslovnih planova. Danas partner je veoma loše raspoložen zbog privatnih razloga. 

Škorpija

Ne donosite naglo odluke. Mars aktivira vaše polje komunikacije i jako je važno voditi računa sa kim i kako komunicirate. Do kraja dana povoljne vesti stizu do vas u vezi porodičnih odnosa. Na vama je da konačno prodišete. 

Strelac 

Veoma ste zadovoljni postignutim rezultatima u vezi poslovnih planova od ranije. Danas ćete napraviti nove poslovne ponude i bićete veoma ponosni na svoje saradnike i sebe. To je veoma važno za vaše samopouzdanje. 

Jarac 

Do kraja dana bićete pod jakim utiskom voljene osobe i njenih lepih ljubavnih vesti. Očekuje vas zanimljivo veče sa partnerom i prijateljima. Potrudite se da se maksimalno opustite i uživate. 

Vodolija 

Danas ćete napraviti nove poslovne saradnje sa osobom u znaku Jarca. Do kraja dana mogući su sukobi sa ukucanima zbog vase potrebe da budete uvek u pravu. Problemi sa štitnom žlezdom. 

Ribe 

Naučite da se okrenete sebi i svojim potrebama. Ne dozvoljavajte da vas drugi energetski ispijaju i da vas troše. Sačuvajte svoje zdravlje i budite sebi najbitniji posebno kada je u pitanju posao. 

BONUS VIDEO

 
Komentari (0)
Loading