Dnevni HOROSKOP za sredu 28. decembar: Rakovi, vreme je da usporite, Ribe mogu da očekuju probleme u porodici

Vesti 27.12.2022 18:10 0

Proverite da li će vam zvezde sutra biti naklonjene

Dnevni HOROSKOP za sredu 28. decembar: Rakovi, vreme je da usporite, Ribe mogu da očekuju probleme u porodici

Shutterstock

Ovan 

Tokom dana od vas se očekuje mnogo više nego što možete učiniti za svoje saradnike. Vodite računa jer svaka reč se meri posebno što je Merkur u Jarcu koji ostavlja jako negativne posledice na vaše raspoloženje i komunikaciju. 

Bik 

Tokom današnjeg dana očekujte povoljne vesti iz inostranstva u vezi člana porodice. Bićete ponosni na svoje zalaganje na poslu i to će vas posebno emotivno ispuniti. Čuvajte se prehlade. 

Blizanci
Ovo je idealan period da se posvetite svim ljudima oko sebe jer ste puni energije. Podelite sebe i svoju radost tako što ćete poslušati sve one koji imaju unutrašnje probleme o kojima ćute. 

Rak 

Savršeno ste odradili puno toga unazad nekoliko meseci. Sada je vreme da se poslovno povučete i date sebi šansu za odmor. Voljena osoba van je velika poslovna podrška i to vam mnogo znači. 

Lav 

Budete veoma nestabilni u emotivnom smislu zbog totalnog emotivnog stanja vaseg partnera. Pokušajte da mu budete inspiracija i podrška. Obratite pažnju na moguće probleme sa grlom. 

Devica 

Tokom dana bićete pod jakim utiskom drugih ljudi posebno iz poslovne svere. Zbog ljubavi se osećate veoma poletno pa imate volje da raspravite sve stvari iz prošlosti sa partnerom. 

Vaga 

U nekoliko navrata bićete prinudjeni da prećutite ono što mislite u vezi poslovne saradnje. Partnerski odnos je veoma nestabilan zbog vaše potrebe da se povučete . Pratite situaciju u kući jer su mogući na sukobi. 

Škorpija 

Veoma ste dobro raspoloženi zahvaljujući partnerskoj ljubavi. Vodite računa o sebi o svom zdravlju jer su mogući problemi sa glasnim žicama. Novčana naknada iznenada. 

Strelac 

Pokušajte da se koncentrišete na važne stvari naročito u drugom delu dana. Jedan član porodice vas opterećuje svojim problemima a vi ne možete ništa da učinite. Zdravlje je odlično. 

Jarac 

Danas ste veoma aktivni zahvaljujući vašoj želji da uspete i to vas ispunjava kao osobu. Do kraja dana moguće je da nadjete rešenje koje tražite već nekoliko meseci unazad. Bićete ponosni na sebe. 

Vodolija 

Dovoljno je da se tokom dana posvetite malo sebi i sve oko vas dobija novi sjaj. Dobra energija je vaša velika potraga i to vas veoma smiruje. Partnerski odnos je u drugom planu i to smeta vašem partneru. 

Ribe 

Sačuvajte svoje zdravlje i svoje emocije. Niste povoljno aspektovani od strane Marsa u Blizancima i to vam stvara osećaj velikog pritiska. Porodični odnosi vas veoma deprimiraju. 

Komentari (0)
Loading