Dnevni horoskop za SREDU, 3. NOVEMBAR: Dok OVNOVI čekaju novac iz inostranstva, RAKOVIMA je suđeno da "pucaju" pod pritiskom!

Vesti 03.11.2021 08:00 0

Evo šta danas žele da nam otkriju sjajne zvezde na nebu

Dnevni horoskop za SREDU, 3. NOVEMBAR: Dok OVNOVI čekaju novac iz inostranstva, RAKOVIMA je suđeno da "pucaju" pod pritiskom!

pixabay

Ovan 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa potencijalnim saradnicima. Novac stiže iz inostranstva. Ljubav je stabilna. Zdravstveno stanje je odlično. 

Bik 

Bićete veoma zadovoljni jer partner je doneo veoma dobru odluku. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Zdravlje je pod kontrolom. 

Blizanci

Komunikacija s poslovne strane vam je jako bitna, pa ćete imati puno obaveza oko toga. Ljubav je u stagnaciji, niste mnogo toga rešili. Problemi sa kičmom. 

Rak 

Do kraja dana bićete pod tenzijom zbog drugih. Porodica vam je velika podrška. Budite srećni zbog toga. Zdravstveno se osećate veoma zadovoljno. 

Lav 

Tokom današnjeg dana imaćete jako zanimljiv susret sa osobom u znaku Ribe. To vam je podsticaj za posao. Partner je veoma velika podrška. Problemi sa spavanjem. 

Devica 

Mesec aktivira vaše polje ljubavi i bićete veoma zadovoljni današnjim danom. Pokušajte da se ne mešate u vezi tudjih problema. Problemi sa zubima. 

Vaga 

Ovo je savršen dan da se vidite sa nekim dragim ljudima. Budite opušteni i relaksirajte se maksimalno. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Zdravlje bez promena. 

Škorpija 

Današnji dan je odličan da se posvetite obavezama koje su vam ostale od ranije. Obratite pažnju na ishranu jer su mogući manji stomačni problem. 

Strelac 

Budite u dobrom odnosu sa sobom i to će se odraziti na sve odnose tokom dana. Ljubav je stabilna i to je ono što vas najviše zanima. Problemi sa glavoboljom. 

Jarac 

Vaša ambicioznost je velika i to se odražava na sve oblasti tokom dana. Uveče imate jako zanimljiv razgovor sa osobom u znaku Ovna. Problemi sa kičmom. 

Vodolija 

Danas ste opterećeni drugima i to jako negativno utiče na vas. Probajte da se okrenete sebi i svojim potrebama. Pozitivan glas od osobe u znaku Ovna. 

Ribe 

Vaša porodična situacija je stabilna i to je ono što vas okupira i raduje. Tvrdoglavo branite svoje stavove i svoje emocije. Partner vam zamera subjektivnost. 

Komentari (0)
Loading