Dnevni HOROSKOP za četvrtak 29. decembar: Lavovi, ovaj zodijak vam je velika PREPREKA, izbegavajte ga u širokom krugu

Vesti 28.12.2022 21:00 0

Dnevni horoskop za 29. decembar

Dnevni HOROSKOP za četvrtak 29. decembar: Lavovi, ovaj zodijak vam je velika PREPREKA, izbegavajte ga u širokom krugu

Shutterstock

Ovan 

Merkur je retrogradan i utiče negativno na vaše raspoloženje. Pokušajte da se dobro organizujete kada je u pitanju posao i karijera. Niko nije dužan da vas sluša i donosi velike odluke umesto vas. 

Bik 

Ljubavna podrška vam je velika stvar u ovom trenutku posebno zbog svih situacija koje imate na poslu. Ne volite poraz ali na ivici ste da situaciju u kući skroz predate drugima da rešavaju. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Komunikacija je veoma nestabilna posebno zbog negativnog uticaja Merkura i Marsa. Odnosi sa partnerom su mnogo rizični jer ne želite da se okrenete istini. Plašite se sebe i svojih emocija. 

Rak 

Početak dana je pod uticajem drugih ljudi i to vas veoma smiruje. Pokušajte da se vidite sa ljudima sa kojima niste dugo jer vam je potrebna pomoć i podršku da " preživite " dane retrogradnog Merkura. 

Lav 

Veoma ste zadovoljni postignutim rezultatima i ulazite u novu fazu partnerskog odnosa. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna prepreka već par meseci i danas je idealna prilika da o tome popričate. 

Devica 

Do kraja dana povoljne vesti od strane partnera u vezi poslovnog puta. Osoba u znaku Jarca vam je velika podrška za sve poslove koje ćete uskoro raditi i danas ćete imati savrsen trenutak razgovora. 

Vaga 

Ljubavna podrška vam izostaje i to vas emotivno veoma crpi. Merkur u retro smislu vas upućuje da se dobro poslovno organizujete. Zdravlje je veoma stabilno. 

Škorpija

Narednih nekoliko dana bićete optereceni sobom i svojim obavezama poslovnim. Do kraja dana mogući su dodatni troškovi i to vas moze itekako deprimirati. Čuvajte svoje emocije. 

Strelac

Tokom današnjeg dana očekujte povoljne vesti u vezi posla od starije osobe. To je neko ko vam je veoma blagonaklon u vezi posla i prelazi preko mnogih vaših grešaka. Problemi sa štitnom žlezdom. 

Jarac 

U narednih nekoliko dana bićete veoma ponosni na svoje saradnike posebno na osobu u znaku Lava. Ljubavna situacija je u dovedena u pitanju zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. 

Vodolija 

U narednom periodu potrudite se da budete dobro sebi i da se dobro organizujete. Najvaznije je da pokrenete sebe u fizickom smislu. To je jako važno za vas organizam. Redovno spavajte. 

Riba 

Ljubavni odnos sa popravlja zahvaljujući vašoj želji da uspete sa partnerom. Dve osobe se trude da vas opterete svojim problemima i to vas može dovesti do jake nervoze i loše komunikacije. 

Komentari (0)
Loading